To je to što me zanima!

Iz provalije je izašao živ i nakon pregleda otišao kući

Nakon što su ga izvukli iz provalije, Luku Rosu helikopterom su prevezli u splitsku bolnicu. Liječnici su utvrdili da ima tek nekoliko ogrebotina
Vidi originalni članak

Luka Roso (20) iz Oskorušnog na Pelješcu u utorak se poslije 15 sati u svojem Peugeotu 106 vraćao s posla. Došavši do predjela kraj brda Kapetani, nedaleko od Orebića, u oštrom zavoju izgubio je kontrolu nad vozilom. Automobil se zanio, probio zaštitnu ogradu i sletio u 70-metarsku provaliju.
Već nakon desetak minuta na mjesto pada stigli su članovi Gorske službe spašavanja.
- Brzo smo se spustili i izvukli ga iz auta. Iako je govorio kako se može micati, nismo ništa željeli prepustiti slučaju, pa smo ga imobilizirali i konopom prebacili do ceste - opisao je tijek spašavanja Darko Prizmić, pročelnik HGSS-ove stanice Orebić.
- Spasio me dragi Bog, a prvo što sam vidio nakon pada bila je krunica na mjenjaču. Cijeli auto ostao je zgužvan kao kutija cigareta, samo je vozačko sjedalo ostalo čitavo - ispričao je vidno potresen Luka Roso.
Kaže kako je udesu kumovao oštar zavoj, ali i jako sunce, koje ga je na tren zaslijepilo.
- Nisam vozio brzo, ali je zavoj bio dosta oštar. Istovremeno je dolazio automobil iz suprotnog smjera, a baš u tom trenutku me zaslijepilo sunce. Bio sam vezan, naravno, da nisam, sigurno ne bih bio živ - zaključio je Luka Roso.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nitron 17.04.2009.

    To se svakom može dogoditi. Nikad se na zna.

  • drug Tito_1 16.04.2009.

    Dečko, nisi za vožnju, radi nešto drugo ovo je preopasno za tebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare