To je to što me zanima!

Iz brodogradilišta 3. Maj ukrali tonu i pol bakrenih cijevi: 'Jako su tražene, vrijede 28.000 €'

Neslužbeno doznajemo da su cijevi bile smještene na paletama u zatvorenim halama, tj.skladištu pod ključem
Vidi originalni članak

Nepoznati počinitelj je između 6. i 9. rujna na području brodogradilišta '3. Maj' netko je ukrao više od tonu i pol bakrenih cijevi vrijednih 28.000 eura.

- Riječka policija i dalje provodi krim istraživanje i intenzivno traga za počiniteljima - kažu iz riječke policije. 

PRIJEVARE NA INTERNETU Očajni građani: Koristili su moju karticu bez mog znanja, s mog maila naručili su pretplatu...

Neslužbeno doznajemo da su cijevi bile smještene na paletama u zatvorenim halama, tj.skladištu pod ključem, budući da su vrlo skupe, tražene su, a i korištene u brodogradnji.

- Te cijevi su uvijek meta i ovo nije prvi put da su ukradene, iako nikad u ovako velikoj količini. Bakrenih cijevi ima više vrsta i veličina, no ovdje je riječ o tankim cijevima za grijanje, promjera tek oko 20mm, koje su lagane i mogu se prenositi ručno, bez dizalica ili viljuškara - doznajemo od upućenog anonimnog izvora. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Sasadm 23.09.2024.

    Policija intenzivno traga .nema od toga ništa jer policije nerješava ništa ,kao što ured za zapošljavanje nije nikad nikog zaposlio,

  • crowal 23.09.2024.

    Za 28 milja HDZ-eovci neće ni prstom mrdnuti, sića je to za njih

  • Češnjofka 23.09.2024.

    I u čemu je problem? Moralna vertikala, HDZ-ov uhljeb gradonačelnik zapije i pokrade 33.000€ i ne odgovara za krađu, a sada nekog radnika bi objesili zbog par bakrenih cijevi? Pa Hrvatska vlada svojim primjerom uči ljude kako se zarađuje u HR. Krađom i muljažama. Glasajte i dalje za HDZ i njima slične, ili još bolje, nemojte i dalje izlaziti na izbore...

Komentiraj...
Vidi sve komentare