To je to što me zanima!

'Ista žena iz Zagreba je dva puta osvojila Jackpot! I prošli tjedan i lani je dobila 80.000 €'

Jackpot u igri Sve ili Ništa dva puta osvojen na istom prodajnom mjestu. Iz lutrije su objasnili da se radi o istoj ženi. Šanse da se to dogodi su iznimno male...
Vidi originalni članak

Niz velikih dobitaka u igrama Sve ili Ništa i Eurojackpotu obilježile su protekli tjedan. Prošli petak osvojen je Eurojackpot, u kojem su igrači iz Norveške i Švedske osvojili po 21.343.939,10 eura, a sretni igrač iz Zadra osvojio je dobitak 5 u iznosu od 69.324,70 eura.

Sve popularnija igra Sve ili Ništa u kojoj je ostvareno čak 23 Jackpot dobitka ove godine, nastavlja donositi igračima Hrvatske Lutrije sjajne dobitke. Čak tri Jackpot dobitka u iznosima od 80.000,00 eura osvojena su u proteklom tjednu na otoku Braču, u Zagrebu, te putem interneta.

TKO ČEKA, TAJ I DOČEKA Hrvat osvojio 80 tisuća eura: 'Uvijek sam vjerovao da ću jednog dana ostvariti dobitak'

Prodajno mjesto Hrvatske Lutrije na Rudeškoj cesti 172 iznimno je po tome što je na njemu, kod iste prodavačice, svoj sretni listić uplatila i tako osvojila Jackpot ista dobitnica čak dva puta: „Prošle godine 23. lipnja je kod mene ista dobitnica osvojila Jackpot baš kao i ove godine, 23. srpnja. Šanse da se to dogodi nisu velike, no ipak se baš ovdje dogodilo. Meni je zbog nje iznimno drago, a dogovorile smo se da se iduće godine vidimo u kolovozu!“ izjavila je sretna prodavačica Ivana s prodajnog mjesta Hrvatske Lutrije na Rudeškoj cesti.

Podsjećamo kako se u igri Sve ili Ništa u svakom kolu izvlači 11 brojeva od njih 22, a Jackpot se osvaja u slučaju da pogodite svih jedanaest brojeva, ali i u slučaju kad promašite svih jedanaest brojeva, javljaju iz Hrvatske lutrije. Izvlačenje igre Sve ili Ništa održava se svaki dan u 19 h, a Jackpot iznosi 80.000,00 eura.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • safting335 29.07.2024.

    E da je meni Ivanu osvojit, je..š pare

  • Prekrasni 29.07.2024.

    Izreka "porez na budale" se najbolje primjenjuje na Loto.

  • Borgard Verlag 29.07.2024.

    Mi bi sad trebali kao vjerovati u vasu pricu hohoho

Komentiraj...
Vidi sve komentare