To je to što me zanima!

I dalje nestabilno s kišom i grmljavinom, bit će do 27°C

U Gorskoj Hrvatskoj te u unutrašnjosti Dalmacije uz jači razvoj oblaka u drugom dijelu grada lokalno kiša i pljuskovi s grmljavinom
Vidi originalni članak

Nestabilno vrijeme natavlja se i početkom novog tjedna pa tako meteorolozi Državnog hidrometeorološkog zavoda prognoziraju da će, uglavnom u Gorskoj Hrvatskoj te u unutrašnjosti Dalmacije uz jači razvoj oblaka u drugom dijelu grada lokalno kiša i pljuskovi s grmljavinom. Na Jadranu će biti pretežno sunčano. 

Ujutro će u unutrašnjosti biti magle, a puhat će slab vjetar, na Jadranu umjeren jugozapadni i sjeverozapadni, ujutro uz obalu i bura. Najviša dnevna temperatura zraka bit će između 22 i 27 °C.

I u utorak će biti djelomice sunčano s promjenjivom naoblakom. Mjestimice će padati kiša i pljuskovi s grmljavinom, uglavnom u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu u drugom dijelu dana. Pritom pljuskovi mogu biti izraženiji.

Puhat će vjetar slab, ponegdje i umjeren sjeverni i sjeverozapadni, na Jadranu i jugozapadni, a navečer na sjevernom dijelu bura. Najniža temperatura zraka od 9 do 13, na Jadranu od 15 do 18, a najviša većinom između 22 i 27 °C.

Za utorak su na snazi meteoalarmi za tri regije - zagrebaču, karlovačku i gospiću, i to zbog grmljavinskog nevremena.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ichbin2 27.05.2024.

    bitno da je moguča kiša u drugom djelu grada, danas neidem u taj dio da ne pokisnem

  • okinava nije selo u Japanu 27.05.2024.

    ovaj batak zamotan u srebrno je razlog zašto sam tu

  • unkow 27.05.2024.

    to nestabilno vrijeme već tjedan dana traje, evo kod mene u Slavoniji sunce svaki dan prži. toliko o kiši

Komentiraj...
Vidi sve komentare