To je to što me zanima!

I Đakić, Bačić i Vučković pisali šefovima Šuma: 'Ministrice, ne brinite, neka pošalje životopis'

Nastavlja se afera u kojem istaknuti HDZ-ovci žicaju od direktora državne tvrtke poslove i uhljebljivanja. Ministrica poljoprivrede u čijem resoru su Hrvatske šume, urgira za barem tri osobe, Đakić je pozvan na bakalar....
Vidi originalni članak

Najbliži premijerovi suradnici i istaknuti članovi HDZ-a pišu Krunoslavu Jakupčiću, donedavnom predsjedniku uprave državne tvrtke Hrvatske šume. Iz poruka koje je objavio Nacional, ali i onih koje mi sad ekskluzivno objavljujemo, može se zaključiti da traže zapošljavanja ili provjeravaju situaciju za određene tvrtke. Tjednik Nacional objavio je poruke glasnogovornika Vlade Marka Milića, glavnog tajnika HDZ-a Krunoslava Katičića, sadašnjeg ministra gospodarstva Davora Filipovića, a nekadašnjeg predsjednika nadzornog odbora Hrvatskih šuma, koje se mogu povezati sa zapošljavanjem. Jakupčić se predsjedniku Sabora Gordanu Jandrokoviću žali kako ga tretiraju Filipović i tadašnji ministar Tomislav Tolušić, a predstojnik Ureda premijera Zvonimir Frka Petešić šalje imena određenih tvrtki.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • Mislilac 31.01.2023.

    To zapošljavanje bez ikakvih kriterija preko veze u Hrvatskoj pokazuje da nam mozak i moral funkcionira na nivou najzaostalijih država svijeta. Sramota me gdje živim ali već su se svi naviknuli na nepravdu i nepoštenje i živimo s time.

  • Miovil 31.01.2023.

    Dok čekam autobus na peronu,razgovaram s jednom mladom djelatnicom Putničke agencije.Upitam je možda ste završili Saobraćajni fakultet,odgovori mi ne gospodine ja sam završila Građevinski fakultet ali ne mogu naći posao u struci.Začuđeno upitam pa graďevinara trebaju.Odgovori mi DA GOSPODINE ZAPOŠLJAVAJU SE ONI KOJI IMAJU NEKOGA NA POLPŽAJU.

  • Luna777 31.01.2023.

    Šteta što je ovaj članak pod plus+, morali bi ga pročitati svi čitatelji i komentatori, da neki opet ne pišu da se samo služimo insinuacijama kada pišemo za sve afere čiji akteri su HDZ-ovci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare