To je to što me zanima!

Htio je novac za sebe: Poštar (32) lagao da su ga opljačkali

Poštar (32) iz Tounja kraj Ogulina lažno je prijavio da su mu razbojnici auto pogodili kamenom, da je sletio s ceste te da su mu prijetili vatrenim oružjem
Vidi originalni članak

Poštar (32) iz Tounja kraj Ogulina lažno je prijavio da su ga u srijedu na lokalnoj cesti u „sačekuši“ u naselju Košare kod Tounja opljačkala dvojica razbojnika, utvrdila je policijska istraga. Podsjetimo poštar je policiji prijavio da su mu razbojnici na lokalnoj cesti bacili kamen na službeno vozilo i razbili vjetrobransko staklo, prilikom čega je sletio s kolnika, te ga potom uz prijetnju vatrenog oružja orobila dvojica maskiranih razbojnika. Tvrdio je i da su mu navodni razbojnici oduzeli i uništili mobitel. 

No, čini se da je poštar sve izmislio i inscenirao napad kako bi novac zadržao za sebe, jer je kriminalistička istraga utvrdila da je lažno prijavio kazneno djelo razbojništva. Policija ga sumnjiči za počinjenje tri kaznena djela, lažno prijavljivanje kaznenog djela, pronevjeru i oštećenje tuđe stvari o čemu će proslijediti Posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kung fu panda 17.06.2014.

    netko je ovako nešto napisao u komentaru ako se dobro sječam

  • ban_ana8 17.06.2014.

    APP

  • faker188 17.06.2014.

    Već u prijašnjem članku bilo je sve sumnjivo samo je malo glupo da jedan vozač prevozi lovu za poštu, i nije ništa čudno što je iskoristio priliku smo mu scenarij nije bio dobar. Vjerojatno će i ovi pametni ljudi iz pošte povuči pouku iz tog događaja te angažirati zaštitare za prijevoz para a ne da imaju svoje djelatnike koji nedaj bože zbog love stavljaju glavu u torbu!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare