To je to što me zanima!

Hrvatski kolindijski odbor: Kako je postala najveća hrvatska navijačica od stoljeća sedmog?

NOVI EXPRESS Stjepan Mesić odlučio je biti ‘doživotni bivši’, putuje po svijetu, zagovara miroljubivu aktivnu koegzistenciju, Josipović piše opere, a Kolinda - navija i dijeli medalje, to je divna premija za minuli nerad
Vidi originalni članak

Svijet kakvog poznajemo se trese. Joe Biden je odustao od kandidature, na Donalda Trumpa je izvršen atentat, Ukrajina je bankrotirala i na frontu stoji loše, Njemačka tone u recesiju, a kad je Njemačka prehlađena, Hrvatska kiše, tržišta kapitala u ponedjeljak su doživjela dramatičan pad, ali Kolindu Grabar Kitarović to nije dekoncentriralo. Otvaranje Igara odigrala je u herojskoj pozi. Dok su Plenković i njegovi suradnici kišnu svečanost gledali zaštićeni šuškavcima, Kolinda je hrabro kisnula, kao u onim legendarnim prizorima moskovskog Mundijala, kad je u euforiji srebra potpuno zaboravila na gadget zvani kišobran. Gdje god pozovete Kolindu - osim u politici - ona ukrade šou. Na nekom sastanku državnika probila se do Donalda Trumpa, dok je u Parizu, kao navijačica, privukla više pozornosti od same Donne Vekić - mediji su ekstenzivno opisivali i proučavali njen outfit.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 64

  • TVP 13.08.2024.

    Od prvog stoljeća je već nosila kockasti dres………

  • pravi kurs 13.08.2024.

    Nakon pobjede Francuske nad Hrvatskom u finalu svijetskog nogometnog prvenstva 2018. u Rusiji KGK je zajedno sa predsjednikom Macronom ušla u francusku svlačionicu i povikala: Vive la France! Jeli to normalno ponašanje?

  • majmunaš 13.08.2024.

    🐮 Isusova,Ma!

Komentiraj...
Vidi sve komentare