To je to što me zanima!

Hrvat nestao u Nizozemskoj dok je bio u ribolovu: Traži ga i naše veleposlanstvo u Bruxellesu

Poslali smo zahtjev da se u bolnicama u Belgiji provjeri je li eventualno u neku od njih smješten nestali Topić, a o svemu smo izvijestili i belgijsku policiju na federalnoj razini kako bi se pojačala potraga, kažu
Vidi originalni članak

Hrvatsko veleposlanstvo u Bruxellesu objavilo je u srijedu da se angažiralo u traganju za hrvatskim državljaninom Đurom Topićem koji je nestao prošli tjedan dok je bio u ribolovu na rijeci Mass. Topić, iz mjesta Alsdorf kod Aachena u Njemačkoj nestao je u petak kada je otišao u ribolov na rijeci koja se nalazi na tromeđi Njemačke, Nizozemske i Belgije. Njegov nestanak potvrdila je njemačka policija, a prevrnuti čamac nađen je na belgijskom dijelu rijeke.

Poslali smo zahtjev da se u bolnicama u Belgiji provjeri je li eventualno u neku od njih smješten nestali Topić, a o svemu smo izvijestili i belgijsku policiju na federalnoj razini kako bi se pojačala potraga, rekli su Hini u veleposlanstvu u  Bruxellesu.

OBITELJ OČAJNA Hrvat nestao u Nizozemskoj, traže ga u tri države! 'Našli su samo njegov čamac i mobitel'

U ovom nestanku je puno nepoznanica i ulažemo napore da se sazna što se dogodilo i nadamo se pozitivnom ishodu, rekli su u veleposlanstvu.

Na stranici Iva.to, koju uređuje član Topićeve rodbine, navodi se kako je u noći s 11. na 12. listopada bio kod brane u Borghagenu i snimio video u kojem kaže kako više ne može upaliti motor čamca te od tada "nema nikakvih znakova života."

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare