To je to što me zanima!

Hrvat i Srbin ukrali Slovencu sve iz restorana u Istri, od peći do stolova. Nije im isplatio plaće?

Sumnjiči ih se da su u periodu od 17. do 19. rujna iz ugostiteljskog objekta na području Brtonigle otuđili sav kuhinjski inventar, rashladne vitrine, perilicu, peć za pizzu, roštilj. ledomat, pult za serviranje...
Vidi originalni članak

Umaška policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjim hrvatskim državljaninom i 39-godišnjim državljaninom Srbije te je utvrdila sumnju da su počinili kazneno djelo krađa, javlja Policijska uprava istarska. 

OKUPLJANJE U ŠPANSKOM FOTO Policija upala na car meet u Zagrebu, pregledali 36 vozila. Kod jednog su našli i tri mačete!

Kako navode, sumnjiči ih se da su u periodu od 17. do 19. rujna iz ugostiteljskog objekta na području Brtonigle otuđili sav kuhinjski inventar, rashladne vitrine, perilicu, peć za pizzu, roštilj, ledomat, pult za serviranje, razne kuhinjske aparate, kao i stolice, stolove i klupe. Također otuđili su i sef, padobran i druge predmete čime su 55-godišnjem slovenskom državljaninu pričinili štetu veću od 100 tisuća eura.

SEDAM PUTA PROVALIO U KUĆE Priveli serijskog kradljivca: Više od mjesec dana provaljivao je u kuće u Puli, krao je novac i nakit

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja 67-godišnjak je u jutarnjim satima 28. rujna priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske dok se protiv državljanina Srbije podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o bivšim djelatnicima tog ugostiteljskog objekta kojima vlasnik nije isplatio plaće pa su ga pokrali.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tugy 29.09.2024.

    pa nisu ga pokrali samo su se naplatiti to je u redu.

  • EmilCandor 29.09.2024.

    To nije krađa!

  • pero trta. 29.09.2024.

    Samo još jedan dokaz da srbi i hrvati mogu zajedno

Komentiraj...
Vidi sve komentare