To je to što me zanima!

Hrvat (37) u Srbiji pijan skrivio nesreću: Nije htio priznati tko je vozio?! Jedan čovjek je poginuo

Nakon nesreće, oba automobila bila su smrskana do neprepoznatljivosti, a vatrogasci su morali sjeći dijelove vozila kako bi došli do ozlijeđenih
Vidi originalni članak

Novosadska policija uhitila je u Bačkom Petrovcu Hrvata I. P. (37), zbog sumnje da je u nedjelju u tom mjestu prouzročio prometnu nesreću u kojoj je jedna osoba poginula, a ozlijeđene su četiri, među kojima troje djece, priopćila je u ponedjeljak Policijska uprava Novog Sada.

Sumnja se da je do nezgode došlo, kada je I. P, vozeći s 1,48 promila alkohola u organizmu, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na suprotnu kolnika i udario u automobil u kojem se nalazila obitelj iz Novog Sada.

TEŠKO JE OZLIJEĐEN Mladić (20) sletio s ceste blizu Slunja pa udario autom u drvo

Uhićeni se tereti za teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati. Hrvat će, uz kaznenu prijavu, biti izveden pred višeg javnog tužitelja u Novom Sadu, navedeno je u priopćenju.

Kurir piše kako Mercedes navodno pripada biznismenu V.K. (42), a prema pisanju portala 192_rs on se nije nalazio u vozilu. Automobil je navodno pozajmio prijatelju. U automobilu je navodno bilo dvoje ljudi koji prvobitno nisu htjeli priznati tko je od njih vozio.

Nakon nesreće, oba automobila bila su smrskana do neprepoznatljivosti, a vatrogasci su morali sjeći dijelove vozila kako bi došli do ozlijeđenih.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • pajdhdiejga 07.10.2024.

    Pa i muz od dragane mirkovic kod nas je muljao tko je vozio

  • Westin_1 07.10.2024.

    Poginula je supruga i mama dvoje maloljetne djece. Nadam se samo da je srpsko sudstvo bolje od hrvatskog i da ce dobiti barem 30 godina zatvora, a ne kao kod nas da za ubojstvo dobiju samo po par godina zatvora.

  • dobro.jutro 07.10.2024.

    Mamma mia koliko pravopisnih greš…,a sudar je “nezgoda”??? 💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare