To je to što me zanima!

Hrkać i Malenica na slobodi: Iz tvrtki u stečaju izvlačili novac

Odlukom Županijskog suda u Zagrebu nakon uhićenja sredinom prošlog mjeseca bilo im je određeno zadržavanje u Remetincu od 30 dana. Taj rok je istekao
Vidi originalni članak

Sutkinja Trgovačkog suda u Zagrebu Vesna Malenica, stečajni upravitelj Pero Hrkać i poduzetnik Milan Lučić koji su zajedno s Hrkaćevom tajnicom Tatjanom Kušec, te Miroslavom Mitakom i Josipom Debićem osumnjičeni zbog izvlačenja novca iz tvrtki u stečaju, pušteni su iz istražnog zatvora, javlja Net.hr.

ZAPOŠLJAVAO SVE REDOM Hrkać na račun TŽV-a Gredelj uhljebio sestru, suradnicu...

Naime, odlukom Županijskog suda u Zagrebu nakon uhićenja sredinom prošlog mjeseca bilo im je određeno zadržavanje u Remetincu od 30 dana. Taj rok je istekao, a u međuvremenu su ispitani i svi svjedoci na koje su okrivljenici eventualno mogli utjecati.

POD ISTRAGOM Tko je Pero Hrkać? Prvi slučaj dodijelila mu sutkinja Malenica

Osim toga, Nino Radić, predsjednik Trgovačkog suda u Zagrebu, nedugo nakon otvaranja istrage protiv sutkinje Malenice, donio je rješenje o njezinom privremenom udaljenju s dužnosti. Ono je u međuvremenu postalo i pravomoćno. Za Net.hr je potvrđeno i da je Pero Hrkać skinut s liste stečajnih upravitelja.

Tako više nema bojazni da bi mogli ponoviti kaznena djela što su ima stavljena na teret, zbog čega im istražni zatvor nije ni zbog tog razloga produljen.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 20.12.2017.

    I što će biti s niovcem koji su ukrali. Jesu li već investirali u slobodu i daljnje aktivnosti?

  • najiram 10 20.12.2017.

    da nije bilo lažnog drugog tita i lažljive partije nebi bilo ni malenice ni hrkača...o kako bi nam lijepo bilo...

  • 19.12.2017.

    Nju Za predsjednicu države a njega za predsjednika vlade !!! Svi uvjeti stečeni !

Komentiraj...
Vidi sve komentare