To je to što me zanima!

Horvatinčićev odvjetnik šepa, ali tvrdi da neće 'šepati' obrana

Igrao sam tenis s prijateljem. Išao sam na kratku loptu, skočio i pao. Pukla mi je tetiva. Operiran sam na Rebru, ali evo me sada natrag na poslu, rekao je Došen
Vidi originalni članak

Velimir Došen, odvjetnik Tome Horvatinčića protiv kojeg se vodi istraga za nesreću u kojoj je njegov gliser usmrtio dvoje Talijana, svojeg je klijenta u četvrtak u šibenski zatvor došao posjetiti na štakama.

- Igrao sam tenis s prijateljem tu u Šibeniku. Išao sam na kratku loptu, skočio i pao. Pukla mi je Ahilova tetiva. Operiran sam na zagrebačkom Rebru, ali evo me sada natrag na poslu - kratko nam je rekao Došen. Kazao je da se radi se o ozbiljnoj ozljedi. Teško se kreće, uz pomoć štaka, ali je siguran da zbog toga Horvatinčićeva obrana neće biti dovedena u pitanje.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • cimby 02.09.2011.

    Presuda bi bila brza a kazna još brža , ne znam šta se tu ima dokazivati , visio bi on na cvjetnom trgu !!!!

  • jurefrancetić 01.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • bbaco 01.09.2011.

    da ga nije horvatinčić zgazio pa zato šepa???

Komentiraj...
Vidi sve komentare