To je to što me zanima!

Horor u Turskoj: Izašla je vani pokupiti cvijeće za rođendan kad su je izrešetali teroristi

Zahide Güçlü (37), inženjerka strojarstva, koja je bila na ulazu u kompleks turske tvornice zrakoplova TUSAS kako bi primila cvijet od svog supruga, ubijena je tijekom terorističkog napada. 'Ona je mučenica', javljaju Turci
Vidi originalni članak

Provedena je zračna operacija protiv terorističkih ciljeva na sjeveru Iraka i Sirije, te su uspješno su uništena ukupno 32 teroristička cilja, javilo je tursko ministarstvo obrane samo dan nakon terorističkog napada u Ankari. Projektilima su gađali lokacije povezane s kurdskom militantnom skupinom Radničkom strankom Kurdistana (PKK) u sjevernom Iraku i sjevernoj Siriji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, teroristi koji su napali postrojenje turske tvornice zrakoplova TUSAS su vrlo vjerojatno pripadnici PKK, zabranjene u Turskoj, rekao je ranije ministar unutarnjih poslova Ali Yerlikaya.

- Ondje je poginulo pet, a ranjeno 22 ljudi. Dvoje terorista koji su izveli napad, od kojih je jedna bila žena, eliminirani su - priopćio je Yerlikaya.

CNN Turska otkrio je imena pet ljudi, koje je narod odmah prozvao mučenicima. Radi se o četiri zaposlenika TUSAS-a Zahide Güçlü, Cengizu Coşkunu,Hasanu Hüseyinu Cambazu, Atakanu Şahinu Erdoğanu i taksistu Muratu Arslanu. TUSAS je najveći turski proizvođač zrakoplova i helikoptera, između ostalog i prvog turskog borbenog zrakoplova KAAN. Vlasnici su vlada i turska zaklada oružanih snaga, a zapošljava više od deset tisuća ljudi. 

Policija je napravila i rekonstrukciju i otkrila kako su dvojica terorista ušli u taksi u Kahramankazanu. Ubili su vozača Murata Arslana i stavili njegovo tijelo u prtljažnik prije nego što su stigli do objekata TUSAŞa. Prema snimci, dvojica terorista koji su izašli iz taksija otvorili su vatru na zaposlenike TUSAŞ koji su izlazili kroz vrata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

TERORISTIČKI NAPAD VIDEO Širi se stravična snimka početka napada u Turskoj: Izašli su iz žutog auta i počeli pucati?!

Saznalo se da se napad dogodio dok je Zahide Güçlü, 37-godišnja inženjerka strojarstva i jedna od šehida, išla do ulaza u kampus primiti cvijeće koje joj je suprug poslao za rođendan.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Štrumfeta6 24.10.2024.

    "Novinaru Bogdane", u tekstu ste prvo napisali: "Dvoje terorista koji su izveli napad, od kojih je jedna bila žena, eliminirani su ... ", da bi kasnije u tekstu pisali "dvojica terorista" !!!!! ako su teroristi jedan muškarac i jedna žena, onda su dvoje terorista, a ne dvojica .....

  • Dunning-Krugerov efekt 24.10.2024.

    Opet mali sulejman radi propagandu

  • hrvojeu 24.10.2024.

    Opet se Edogan puše da spašava Tursku a on to i sve organizira kai i onda kad je pohapsijo oporbu dasu ga htjeli srušiti. Kopiro židove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare