To je to što me zanima!

Horor u Srbiji: Htio obraniti sina od nasilnika koji su mu krali novac, dvojica ga tukla do smrti

Maloljetnici nasilnici čovjeka su pokušali zapaliti bakljom, a kada im to nije uspjelo skakali su mu po glavi i tukli ga. Nesretni čovjek je dva sata kasnije preminuo u bolnici
Vidi originalni članak

Stravičan slučaj potresa ovih dana Srbiju - 40-godišnjeg Đ.M. nasmrt je pretukao 16-godišnjak, a sumnja se da je u sve bio uključen još jedan maloljetnik.

Sve se odvilo u parku na Voždovcu u Beogradu. Đ.M. se odlučio obračunati s ''huliganima'' koji su mu danima maltretirali sina, otimali mu džeparac i maltretirali ga.

- Reketarili su mu sina, otimali novac, džeparac, maltretiraju ga danima, on je izašao da ga obrani - kazao je sugovornik za Telegraf.

Maloljetnici nasilnici čovjeka su pokušali zapaliti bakljom.

- On je izašao obraniti svoje dijete, oni su ga zaskočili, skakali mu nogama po glavi, htjeli su ga zapaliti bakljom, ali to nisu uspjeli, eto, napravili su mu sve što su mogli. Čovjek se nikad nije potukao. Strašno, iza njega je ostalo dvoje djece - kazao je Telegrafu izvor blizak istrazi.

Nesretni muškarac preminuo je u bolnici dva sata nakon napada.

Policija pregledava snimke s obližnjih nadzornih kamera za koje se vjeruje da su snimile napad na muškarca. Telegraf neslužbeno doznaje kako su ključni svjedoci dvije žene. One su vidjele što se dogodilo, a jedna je pozvala i policiju. Izvori navode da je jedna od svjedokinja od stresa zbog doživljenog morala liječniku.

U parku su još vidljivi tragovi krvi na podu, upozoravamo vas da je fotografija uznemirujuća.

Jedan maloljetnik je uhićen, za drugim još tragaju. Policija je uhićenog 16-godišnjaka stavila u istražni zatvor zbog straha od pokušaja bijega i ponavljanja kaznenog djela, a sudit će mu se za teško ubojstvo.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Kaura20 28.05.2024.

    A kad mu sin poraste najviše pistolj pa će te opet pisat za ovakve nakaze teža robija uz redovito silovanje i teški fizički rad i svaku večer prije spavanja batine ako je mali bio baja radit zločine onda je i boja da odradi takvu kaznu (mali kolsar 100%poznat murijinod prije obadvojica)

  • Toma123 28.05.2024.

    Doživotni zatvor s obveznim prisilnim radom bez mogućnosti skraćivanja kazne i sve što zarade ženi i djeci doživotno.

  • OBJEKTIVNIopettu 28.05.2024.

    Kako uvijek pisem, svaka generacija stvara goru generaciju. Jos malo, nenaoruzan, slab, u mirovini, itd, neces smjeti izaci vam konzumirati zivot. No, zivot zatvoreni krug. Sve se to vrati. Ovi klinci ce drhtati od straha za koju desetinu gidina i to u kuci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare