To je to što me zanima!

Horor! Optužnica za ubojstvo Danke na 70 stranica! Opisano je kako su je monstrumi ubili

Slučaj Danke Ilić jedan je od najčudnijih u posljednjih nekoliko godina. Optuženici su prvo priznali ubojstvo, potom su okrivljavali jedan drugoga pa mijenjali iskaze... Tijelo djevojčice još nisu pronašli
Vidi originalni članak

U Srbiji su konačno podigli optužnicu za stravično ubojstvo malene Danke Ilić (2), koju su Dejan Dragijević i Srđan Janković 26. ožujka ubili u Banjskom Polju u jednom od najčudnijih slučajeva u Srbiji u posljednjih nekoliko godina, nakon što su osumnjičeni priznali ubojstvo pa nekoliko puta mijenjali iskaze, a tijelo do danas nije pronađeno.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PODIGNUTE OPTUŽNICE Šokantne tvrdnje optuženog za ubojstvo Danke Ilić: Tvrdi da je ona živa i da zna gdje se nalazi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dejanov otac Radoslav Dragijević optužen je za neprijavljivanje kaznenog djela i pomoć počiniteljima ubojstva. On je izjavio kako nije kriv, da mu ne mogu ništa i kako je djevojčica živa, prodana i viđena u Düsseldorfu. Kako piše Telegraf.rs, optužnica protiv ove trojice napisana je na 70 stranica i do detalja je opisano kako su monstrumi ubili djevojčicu.

Optužnica je zasnovana na mnogim dokazima među kojima su i GPS vještačenje službenog vozila dvojice optuženih, inače radnika Vodovoda, kao i na vještačenju kamera koje je pokazalo da se tog 26. ožujka njihov automobil nalazio ispred kuće u 13:53, nedugo nakon što je djevojčica otišla iz dvorišta obiteljske kuće. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

TIJELO NIKAD NISU NAŠLI U Srbiji podigli optužnicu za ubojstvo malene Danke Ilić (2), majka kaže: Želim znati gdje je!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U optužnici piše kako je Danka izašla na ulicu ispred imanja u Banjskom Polju i u tom trenutku Dragijević i Janković vozili su 20 kilometara na sat. Djevojčicu su udarili desnim dijelom automobila. Ona je pala ispred zadnjeg desnog kotača, potom je optuženi Dejan Dragijević, koji je bio suvozač, izašao iz automobila, zadavio je curicu i bacio je u prtljažnik. Nakon toga su se dogovorili da će baciti tijelo na deponiju na kojem su se zadržali minutu i 41 sekundu. 
 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • stjepan bobinec šumski 25.09.2024.

    Smrtna kazna je preblaga za takvu gsmad

  • škemba 25.09.2024.

    Ma tijelo su bacili životinjama. Neće ga nažalost nikad ni naći. Nije ni smrtna kazna za taj pogled djeteta koje traži pomoć dok ga netko kolje. Mučio bi ih srednjevjekovno da smijem

  • ledybugy 25.09.2024.

    Znaju detalje ubojstva i da je mala bačena za manje od 2 min. a policija još nije uspjela nači tijelo? koja muljaža, mogu i ja tako napisati i 100 stranica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare