To je to što me zanima!

Hoće li napokon netko odgovarati za smrt trojice pomoraca?

Odgovarati netko mora, makar iz poštovanja prema obiteljima stradalih. I to je nedovoljna satisfakcija. Njima njihove najmilije ionako nitko ne može vratiti.
Vidi originalni članak

Vidite, ajmo danas pregrmjeti i vidjeti sve što se desilo, pa ćemo lako oko odgovornosti, rekao je u kolovozu David Sopta, predsjednik Uprave Jadrolinije na upit o svojoj odgovornosti u slučaju pada rampe trajekta “Lastovo” i stradavanja trojice pomoraca. Ajmo pregrmjeti. Ajmo. Pregrmjeti. Doza empatija u trenucima stravične nesreće u kojoj su nečiji voljeni izgubili živote bila je nevjerojatno sramotna. O Nacrtu izvješća nesreće koje potpisuje nadležno ministarstvo nije se još detaljno oglasio. A spomenuti dokument upravo je njega označio kao osobu koja je nositelj odgovornosti za sve što se, ne samo na brodu, nego i u samoj kompaniji događalo. A događalo se, i događa, upravo ono što si jedna nacionalna brodarska kompanija koja godišnje preveze 10 milijuna putnika i tijekom sezone dnevno obavi 600 isplovljavanja ne smije dozvoliti.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • KCboris 11.10.2024.

    Ta trojica stradalih mornara, su iskljucivo sami krivi i odgovorni za svoju smrt, kod spustanja Rampe , NE STOJI se ISPOD RAMPE, nego sa strane Rampe, to valjda znaju i mala djeca.

  • Do podne ništa poslije podne se ne isplati 11.10.2024.

    Odgovorni ministar ima plavu iskaznicu👉 a izgovor čeka rezultate istrage 🤔 znači nitko 👏

  • yocko 10.10.2024.

    Dali bude Banožić ikad odgovarao za ubojstvo čovjeka?

Komentiraj...
Vidi sve komentare