To je to što me zanima!

Hercegovački fratar: Olimpijci, poškropite sobe, prekrstite se i razmislite o napuštanju Igara!

Fratar Mario Knezović je napisao osvrt na sinoćnje svečano otvaranje, nazivajući Olimpijske igre 'Sotoninom ili đavolskom izmetinom'.
Vidi originalni članak

Pljušte kritike nakon svečanog otvaranja Olimpijskih igara u Parizu. Gledatelji su, između ostalog, primijetili da je 18 izvođača rekreiralo scenu, odnosno prikaz posljednjeg obroka Isusa Krista sa svojim učenicima prije njegovog raspeća.

Hercegovački fratar Mario Knezović je napisao i suludi status na tu temu, nazivajući Olimpijske igre 'Sotoninom ili đavolskom izmetinom'.

ŠUŠUR U PARIZU Pljušte kritike na ceremoniju Igara, javio se i Elon Musk: Ovo je nepoštivanje kršćanstva!

Fra Knezović tako savjetuje sportašima koji se tamo natječu, a kršćani su (katolici, pravoslavni, neki protestanti) 'da pri izlasku na borilišta načine znak križa i neka svetom soli i vodom poškrope svoje sobe u olimpijskome selu i borilišta gdje će se natjecati'.

 - Možda bi neki mogli i razmisliti o napuštanju igara! - nadodaje u statusu. Dodaje i kako očekuje brzu reakciju od pape Franje.

Niže pročitajte njegov status:

Idi na 24sata

Komentari 99

  • bmilic 28.07.2024.

    E moj 24 h

  • ludiM 28.07.2024.

    Šta je tu gospodine novinaru bizarno???Pozivanje ljudi na bojkot necega nenormalnog?? Ili nepoštivanje nečeg normalnog?? Ako je tebi pajdo normalno ovo otvorenje olimpijskih igara onda se zapitaj sta se događa u tvojoj glavi??? Roze boje, isticanje nenormalnog ,a sport je nakon svega sporedan samo postao....

  • yoyo1 28.07.2024.

    Bravo fra Mario. Sotona skace na istinu, istina je vecini mrska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare