To je to što me zanima!

Herak je u neregistriranom BMW-u prijetio policajcima

Policija je bivšeg ministra Heraka zaustavila, a on se prijetio i odbijao dati prometnu. Nije registrirao BMW X5 pa je po njega morala doći vučna služba
Vidi originalni članak

Ivana Heraka iz Poreča, bivšeg ministra turizma u vladi Zlatka Mateše, u nedjelju su na graničnom prijelazu Kaštel zaustavili policajci. Vozio je neregistrirani automobil. Neslužbeno doznajemo da je Herak prema policajcima koji su radili svoj posao bio bahat te im čak i prijetio pozivom njihovim šefovima pitajući ih "da li oni znaju tko je on".  Herakove verbalne prijetnje nisu omele policajce pa je tako bivši ministar zaradio prekršajnu prijavu zbog vožnje neregistriranog BMW-a.  Nataša Rogić iz istarske policije potvrdila je postupanje policije prema Heraku te da je protiv njega podnesena prekršajna prijava zbog kršenja prometnih prometnih propisa ali ne i za prijetnju. Herak kaže da je u početku možda bio malo iznerviran ali da prema policajcima nije bio bahat i pohvaljuje njihovu korektnost ali najavljuje tužbu protiv policajke.
- Ma nema šanse da sam bio bahat i da sam prijetio policajcima. Policajci su mi pozvali HAK da prevezu moje BMW X5 s kojeg sam zbog isteka registracije sam skinuo tablice. Čak su mi i mahnuli na odlasku. Međutim, slobodno  napišite  da ću podnijeti kaznenu prijavu  protiv policajke s graničnog prijelaza koja je ovu priču s mojim imenom dojavila jednom mediju - kaže Herak.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mistery 12.02.2009.

    ma na tom istraninu se cijela drzava iskrcava,,,,al trbali su tako i gore proc 98% u vrhu

  • Drenovci 10.02.2009.

    Pa stvarno su bezobrazni ovi policajci,,,,prvo neznaju tko je taj glupan,pa mu pozovu HAK sa službenog telefona na račun države,i još ktomu ne plate prijevoz njegovog BMW-X5,,i treba ih tužiti za duševne boli.....!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare