To je to što me zanima!

Helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva opet u akciji: Još jedno srce stiglo je u Zagreb

Na poziv transplantacijskog koordinatora Ministarstva zdravstva, posada helikoptera HRZ-a obavila je prijevoz transplantacijskog tima s polijetanjem u ranim poslijepodnevnim satima iz vojarne u Lučkom do Zadra te od Zadra do Kliničke bolnice Dubrava
Vidi originalni članak

Helikopterom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) Black Hawk u subotu je prevezeno srce iz Zadra u KB Dubrava, riječ je o drugoj akciji hitnog medicinskog prijevoza transplantacijskog tima helikopterom HRZ-a ovaj tjedan.

Letačka posada iz sastava 194. eskadrile višenamjenskih helikoptera 91. krila HRZ-a s helikopterom Black Hawk bila je u subotu popodne angažirana u hitnom medicinskom prijevozu transplantacijskog medicinskog tima i transplantacijskog organa (srca) od Zadra do Zagreba.

ANALIZA EKSPERTA 24SATA Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Na poziv transplantacijskog koordinatora Ministarstva zdravstva, posada helikoptera HRZ-a obavila je prijevoz transplantacijskog tima s polijetanjem u ranim poslijepodnevnim satima iz vojarne u Lučkom do Zadra te od Zadra do Kliničke bolnice Dubrava.

"Ovakve zadaće nam uvijek daju poseban osjećaj ispunjenosti, ponosa i sreće. Sada idemo na odmor, a druga posada je već spremna odraditi istu zadaću kada god zatreba", ispričao je svoje dojmove jedan od članova posade Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s današnje zadaće, priopćeno je iz MORH-a.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • an7pohr 08.09.2024.

    Super da je to odobrio anušic, ima audi wi-fi i može on sve, kineziolog je to.

  • Demețra 08.09.2024.

    Dobro je, na prvu sam pomislila da je opet Ludi Milojko išao hladit dupe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare