To je to što me zanima!

HDZ reagirao nakon što se njihov gradonačelnik potukao s vojnikom: 'Osuđujemo nasilje'

Mogu potvrditi da sam u spomenuto vrijeme, na spomenutoj lokaciji sudjelovao u incidentu te ovim putem izražavam žaljenje, rekao je ranije gradonačelnik
Vidi originalni članak

HDZ osuđuje svaki oblik nasilnog ponašanja, reakcija je Zoltana Kaboka, glasnogovornika HDZ-a na vijest da je njih stranački kolega, Siniša Jenkač, gradonačelnik Novog Marofa sudjelovao u tučnjavi.

- Nakon što se utvrde i razjasne sve okolnosti i činjenice, očitovat će se nadležna stranačka tijela u skladu s našim Etičkim kodeksom i Statutom - stoji u priopćenju kojeg Kabok potpisuje. 

35 GODINA OD OSNUTKA Franjo u baraci: Dođe li milicija, smatramo da je HDZ osnovan...

Podsjetimo, kako se doznalo Jenkač je sudjelovao u tučnjavi, u kojoj je ozlijeđen vojnik, u noći sa subote na nedjelju. Policija je prvobitno, bez objave identiteta, objavila kako je u nedjelju oko 1 sat u Orehovcu, na parkiralištu ispred vikend kuće, došlo do verbalnog, a potom i tjelesnog sukoba u kojem su sudjelovali 45-godišnjak i 52-godišnjak.  

Objavljeno je i kako je 45-godišnjak napustio mjesto događaja, te kako tragaju za njim. Kasnije su nadopunili informaciju te su naveli kako se 45-godišnjak sam javio u policijsku postaju u Novom Marofu, gdje je ispitan zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda u pokušaju, te je nakon toga pušten na slobodu. 

NAJAVIO KANDIDATURU Hajdaš Pajdaš odbio odgovoriti na pitanje o članstvu u HDZ-u: 'Imate arhive pa proučavajte'

Kako neslužbeno doznajemo, ozlijeđeni muškarac se 16. lipnja javio u objedinjeni hitni bolnički prijem u Varaždinu, gdje je pregledan od strane kirurga, a nakon obrade je otpušten. Preporučeno mu je da se u slučaju pogoršanja stanja javi u bolnicu. 

Nakon što je sve objavljeno oglasili su se i iz grada Novog Marofa. 

- Mogu potvrditi da sam u spomenuto vrijeme, na spomenutoj lokaciji sudjelovao u incidentu te ovim putem izražavam žaljenje što sam u navedenom sudjelovao. Budući da je istraga u tijeku, ne smijem komentirati i iznositi detalje. Voljan sam dati komentar na cjelokupni događaj kada istraga i cjelokupni proces službeno završe. Tada ću komentirati sve okolnosti događaja - stoji u izjavi gradonačelnika.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Antimor 18.06.2024.

    A tko je kriv hrvatskom vojniku što nije oficir "JNA" ili nbarem njegov sin. Hadezenjare takve obožavaju.

  • an7pohr 17.06.2024.

    Sud časti u akciji.Za to je u nedjelju ujutro ordinirao po Varaždinu, bio u Arsenalu na druženju svemogućih sa knjižicama.., kod II. Nije to ništa, pa i župan je maltretirao goste, sli sa preko 2 promila. Takvi se ne izbacuju, oni su dika osuđene zločinačke organizacije!

  • Teta Sofija 17.06.2024.

    HDZ je osudio i korupciju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare