To je to što me zanima!

HDZ: 'Predlažemo 'Vrhovnom Lažljivcu' da ugradi kadrove samog sebe i pita pratitelje!'

Je li i pomoćnik glavnog tajnika NATO-a za Milanovića onda ”lažljivac”, kao što to podmeće premijeru Andrej Plenković?, stoji u objavi
Vidi originalni članak

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) oglasila se na društvenim mrežama nakon što je predsjednik Republike Zoran Milanović uz objavljen video prozvao Dragana Primorca, predsjedničkog kandidata kojeg podržava HDZ. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

- NATO DEMANTIRAO MILANOVIĆA!

Još dok je domišljao svoj nemaštoviti video o profesoru Primorcu, Milanovića su već bili poklopili iz NATO-a. “Sva središta NSATU aktivnosti su izvan Ukrajine. Za nas postoji jasna crvena linija, a to je da NATO neće biti dio sukoba” – istaknuo je pomoćnik glavnog tajnika Sjevernoatlantskog saveza Javier Colomina.

Je li i pomoćnik glavnog tajnika NATO-a za Milanovića onda ”lažljivac”, kao što to podmeće premijeru Andrej Plenković? Ili će Štetočina s Pantovčaka i njemu zabraniti da govori istinu – kao što je zabranio načelniku Glavnog stožera OSRH-a?

Od početka lažu jedino Milanović i SDP, uz svoje “eksperte” za međunarodne odnose Petrova i Bulja.

Stoga, idući put kad bude radio video, predlažemo Vrhovnom Lažljivcu da ugradi kadrove samog sebe i pita svoje pratitelje: Kojem Milanoviću vjerujete? Milanoviću koji je na samitu u Washingtonu podržao NSATU ili Milanoviću koji danas, poput Putinove lutke na koncu, ponavlja laži o “slanju hrvatskih vojnika u Ukrajinu”?

A za čiji interes to radi? Za interes Hrvatske zasigurno ne - napisali su iz HDZ-a na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Igor 051 24.10.2024.

    Plenki je lažov nad lažovima, rekla je J Kosor

  • ivokap 24.10.2024.

    Milanovići su svi redom lopine Stipe zvani lopata, Krešo carina i ovaj našmrkani klošar.

  • kormilar 24.10.2024.

    Uz ovakvog Plenkija hrvatskim građanima ne preostaje ništa drugo nego da glasaju za Milanovića kao predsjednika RH!

Komentiraj...
Vidi sve komentare