To je to što me zanima!

Harris će objaviti zdravstveni karton jer Trump svoj skriva

Stožer Kamale Harris (59) nastoji staviti u fokus da je Trump (79) najstariji predsjednički kandidat nakon što se predsjednik Joe Biden (81) povukao iz utrke
Vidi originalni članak

Demokratska predsjednička kandidatkinja Kamala Harris namjerava objaviti svoj zdravstveni karton u subotu kako bi ukazala na odbijanje protukandidata Donalda Trumpa da to učini, kazao je suradnik američke potpredsjednice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U izvještaju o zdravstvenom stanju Harris stoji da "posjeduje fizičku i mentalnu otpornost potrebnu za uspješno izvršavanje predsjedničke dužnosti", navodi suradnik predsjedničke kandidatkinje demokrata.

NEIZVJESNI IZBORI Anketa pokazuje: Kamala Harris i Donald Trump izjednačeni su u svih sedam ključnih država

Stožer Kamale Harris (59) nastoji staviti u fokus da je Trump (79) najstariji predsjednički kandidat nakon što se predsjednik Joe Biden (81) povukao iz utrke.

NE ŽELI SUDJELOVATI Trump je odbio debatu s Harris

Ankete pokazuju da će izbori biti tijesni, a kampanja Kamale Harris želi napraviti razliku ukazivanjem na njenu komparativnu mladost i transparentnost.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • TVP 12.10.2024.

    Ne može ga objaviti jer mu je malo prevelik, predugačak……

  • lolita 29 12.10.2024.

    Kamala se hvali kako posjeduje i nosi oružje, divna žena...

  • Croaticus1991 12.10.2024.

    Tko god ima sumnje u Harris, neka samo pogleda jedan ne skriptirani interview s Harris i sve će mu biti jasno. Ava Karabatić je Einstein za Kamalu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare