To je to što me zanima!

Harali po Žminju: U jednoj noći opljačkali kafić, frizera, dućan...

Prvo su nasilno ušli u ugostiteljski objekt, te otuđili prehrambene proizvode i novac, a potom su iz frizerskog salona otuđili raznu opremu. Provalili su i u dućan s keramikom te u autopraonicu
Vidi originalni članak

Istarska policija traga za nepoznatim počiniteljima koji su u noći na srijedu provalili u četiri poslovna prostora u Industrijskoj ulici u Žminju. 

Prvo su nasilno ušli u ugostiteljski objekt, te otuđili prehrambene proizvode i novac, a potom su iz frizerskog salona otuđili raznu opremu za pružanje frizerskih usluga. Zatim su provalili i u trgovinu sa keramičkim i sanitarnim proizvodima te otuđili kovanice, a njih su otuđili i iz samoposlužne autopraonice.

Ukupna materijalna šteta koja je nastala pravnim osobama iz Rovinja i Svete Nedelje te 31-godišnjakinji i 42-godišnjaku zasad nije poznata. Policijski službenici utvrđuju sve okolnosti događaja i tragaju za provalnikom ili više njih.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Linz 26.11.2020.

    Nije ovo ništa čudno, jer danas od pošteno zarađene plaće je nemoguće živeti i zato je kod nas 'fantomka' postala dio naše narodne nošnje , je l' tako ??? .....................................tako je !!!

  • 26.11.2020.

    Uzimaju ko da je sve besplatno.A u dusi praznina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare