To je to što me zanima!

Hamas ga je oteo prije deset mjeseci, Izraelci su ga sad uspjeli spasiti: To je pravo čudo!

Njegov povratak kući je pravo čudo. Ali moramo se sjetiti da postoji još 108 zarobljenika koji doživljavaju zlostavljanje, poručuju iz organizacije koja okuplja obitelji otetih u napadu na Izrael 7. listopada...
Vidi originalni članak

Izraelska vojska objavila je kako je nakon desetomjesečnog zatočeništva spasila Kaida Farhan Al-Qadija, kojeg je Hamas oteo 7. listopada prošle godine, javlja CNN.

- Spašen je s područja južne Gaze, bila je to kompleksna operacija - poručuju iz izraelske vojske.

Dodaju kako se 52-godišnjaka, inače oca 11-ero djece, odmah prebacilo u bolnicu na kontrolu..

- Stabilno je i prebacujemo ga u bolnicu. Njegova obitelj upoznata je s detaljima - poručuju Izraelci.

NA ZABAVI 'SLAVILI ŽIVOT' VIDEO Oslobođena Izraelka priredila tulum, dok joj je dečko zatočen: 'Opet ćemo plesati'

- Njegov povratak kući je pravo čudo. Ali moramo se sjetiti da postoji još 108 zarobljenika koji doživljavaju zlostavljanje - poručuju iz organizacije koja okuplja obitelji otetih u napadu na Izrael 7. listopada.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Hrvatska na strani pravde 27.08.2024.

    Hamas neubija civile, osim ako doznaju da su špijuni. Naravno, uzimaju taoce da bi razmijenili svoje koji bez suđenja trunu po zatvorima i logorima za mučenje. A ono što im se stavlja na teret su većinom dezinformacije i propaganda.

  • Geboren und aufgewachsen 27.08.2024.

    Malo šuplje propagande. Baš su sad oslobodili Arapa s 11 djece, malo da se dokažu i pokažu. Ziher bi Hamas držao 10 mjeseci zatočenog svog muslimana koji doma ima jednu čitavu nogometnu momčad djece!

  • F 31.7 27.08.2024.

    Čudno da je slika ovog "spašenog" tako mutna, ko fotokopija fotokopije obične papirnate fotke snimljene s aparatom na film. Ali fotka vojnika je ko 1080p rezolucije kristalno jasna. Razlog je jasan, da su objavili snimke lika kako danas izgleda vidlo bi se da mu niš ne fali, da ga niko nije mučil ni zlostavljal. Izgledal bi ko da se vratil s godišnjeg odmora na nekoj ekskluzivnoj lokaciji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare