To je to što me zanima!

Hakeri, legionela, sobe bez klima... Problemi se na Rebru množe, a oni vrludaju

KBC Zagreb ima popriličnih problema u rješavanju kriznih situacija koje su u posljednje vrijeme ondje učestale kao i u komunikaciji
Vidi originalni članak

Najveća hrvatska bolnica KBC Zagreb ima popriličnih problema u rješavanju kriznih situacija koje su u posljednje vrijeme ondje učestale. U samo mjesec i pol imali su zarazu Legionellom, kibernetički napad, nisu mogli obavljati zračenja, a sad im se pokvario i klimatizacijski sustav pa se po ovoj vrućini kuhaju i pacijenti i medicinsko osoblje.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 30

  • kajgotzg 16.07.2024.

    ,,odjel imunologije znači reumatičari i mi artritičari - invalidi---bez invalidskog wc-a....sramota

  • an7pohr 13.07.2024.

    Bitno je da su sposobni lopovi postavljeni za ravnatelje od osuđene ZO

  • Liz Miga 13.07.2024.

    Prvog srpnja 2009........... dotad svemocni Ivo Sanader sazvao je konferenciju za novinare i rekao kako odlazi iz Vlade i stranke.......... A onda se saznalo za Malo vitra, milijune na racunima punca, lovu u kutijama za cipele, skupe slike........... Po nekim racunicama vrijednost Sanaderove imovine - kuca, stanova, zemljišta, satova, slika, automobila i nov.ca u bankama - iznosila je više od 40 milijuna €! .................. Otkrilo se kako su se milijuni prebacivali po racunima od kojih su neki glasili na ime oca njegove supruge Mirjane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare