To je to što me zanima!

Hajdaš Dončić je kandidat za šefa SDP-a: 'To je moja obveza prema građanima, SDP-u i...'

Čelni čovjek krapinsko-zagorskog SDP-a objavio je da će se kandidirati za predsjednika SDP-a na predstojećim izborima: 'Vrijeme je za slobodnu, pravednu i poštenu Hrvatsku'
Vidi originalni članak

Siniša Hajdaš Dončić će se kandidirati za predsjednika SDP-a na nadolazećim unutarstranačkim izborima, koji bi se trebali održati 14. rujna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Hajdaš Dončić je svoju kandidaturu potvrdio i na svom Facebook profilu navodeći da je na parlamentarnim izborima dobio veliku podršku građana. 

4 GODINE NA ČELU STRANKE Pamtit će ga po 'Čavoglavama': Grbin više neće biti šef SDP-a, ostaje tek saborski zastupnik

- Na parlamentarnim izborima građani su mi dali veliku podršku i najveći broj preferencijalnih glasova, a lista SDP-a koju sam predvodio ostvarila je najbolji rezultat u Hrvatskoj. Opravdati to povjerenje moja je obveza prema građanima, prema članovima i prema SDP-u - napisao je Hajdaš Dončić. 

- Vrijeme je za slobodnu, pravednu i poštenu Hrvatsku. Vrijeme je za bolji život svih hrvatskih građana. Vrijeme je za društvenu ravnopravnost. Vrijeme je za SDP koji okuplja progresivne ljude. Vrijeme je za pobjednički SDP. Ne drugi, nego prvi! Zato ću se kandidirati za predsjednika - dodao je čelni čovjek krapinsko-zagorskog SDP-a.

ŠEF SDP-A NAKON IZBORA Grbin: Neću se kandidirati za predsjednika SDP-a. Ja sam čovjek koji se drži svoje riječi

Podsjetimo, u ponedjeljak je aktualni predsjednik SDP-a Peđa Grbin objavio kako se neće ponovno kandidirati za tu poziciju. 

- Ja sam čovjek koji se drži riječi. Rekao sam da nam je cilj formirati vladi, ako je ne formiramo, neću biti predsjednik SDP-a. Na izborima se neću kandidirati - kazao je Grbin.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ivokap 12.06.2024.

    Ako ovaj bude izabran, onda možemo slobodno reći socijaldemokracijo laku noć, šteta. Vjerojatno to mora biti, pa će doći netko drugi i o tome se skrbiti.

  • Miško (Ferin) Kos 12.06.2024.

    Lik je težak oku i uhu, a naročito duhu - zvuči kao izlizana gramofonska ploča.Ovaj SDP se baš odlučio ići suicidalnim putem.

  • max2017 12.06.2024.

    naduvenko,......umišljen,..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare