To je to što me zanima!

GSS na Velebitu traga za teško bolesnom staricom

Po pričanju susjeda, Dragica Starčević boluje od Alzheimerove bolesti, pa je njen nestanak još više zabrinuo mještane koji su organizirali potragu
Vidi originalni članak

Iz velebitskog zaseoka starčević Pod, 12 kilometara od Jablanca, u petak oko 18 sati nestala je Dragica Starčević (73). Prema riječima susjeda, žena je tog poslijepodneva sa sinom doputovala u selo u svoju vikendicu. Otišla je iza kuće i od tada joj se gubi svaki trag. Po pričanju susjeda, Dragica Starčević boluje od Alzheimerove bolesti, pa je njen nestanak još više zabrinuo mještane koji su krenuli u potragu. Pozvali su i policiju. U 23 sata potragu su prekinuli bez rezultata.
 - Ja sam pretražio oko 3 km teško pristupačnog terena, prekrivenog šikarom i gustim raslinjem, no niti traga niti glasa od Dragice. Kao da je u zemlju propala. I susjedi su se dali u potragu, no na žalost nismo ju uspjeli pronaći - kazao je susjed Ivan.U potragu za staricom krenula je u subotu ujutro i Gorska služba spašavanja sa tri psa tragača. Nevrijeme praćeno kišom i olujnim udarima vjetra otežava potragu za nestalom staricom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ira27 20.06.2009.

    Pobogu što bi starica šetala teško pristupačnim terenom prekrivenim šikarom i gustim raslinjem...tražite je na ravnici majketi, žena ima Alzheimera ne bježi od kuće!

Komentiraj...
Vidi sve komentare