To je to što me zanima!

Građani od ovog izvanrednog trodnevnog cirkusiranja u Saboru nemaju apsolutno ništa

Pobjednika u ovoj priči nema, a gubitnici smo svi jer ćemo na kraju sve to morati debelo platiti. Ovoj zemlji može pomoći preuzimanje odgovornosti i rješavanje problema, a to sustavno izostaje
Vidi originalni članak

Andrej Plenković još jednom je dokazao oporbi, predsjedniku države, ali i građanima, da "može što hoće", kao i da je Sabor zapravo samo ukras parlamentarne demokracije koji slijepo sluša signale iz Banskih dvora. Oporba, iako ujedinjena, još jednom je ostala nemoćna pred tankom, ali stabilnom većinom od 77 Plenkovićevih ruku u Saboru. Kao i mnogi do sada, tako i posljednji pokušaj da ih u krizama koje nas potresaju natjeraju na reakciju je izostao. I to je začarani krug u kojem se vrtimo iz afere u aferu, iz krize u krizu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • zagobor 25.07.2023.

    glavno da dobe dobru lovu.

  • 24.07.2023.

    Građani nemaju apsolutno ništa od ovakve vlade, ministara, sustava……

  • Luna777 24.07.2023.

    Ne mislim da se ništa nije desilo ovim zasjedanjem Sabora? Narod je konačno spoznao (pitam se tko to još do sada nije), kamo nas vodi stranka na vlasti, presuđena ZO, na čelu sa AP, koja se umrežila u sve pore društva i pljačka državu kao i narod. Kumsko rodbinske veze namjestili su u sve institucije, agencije, ministarstva, državne tvrtke čak i DORH i Uskok je u njihovim rukama. I sve to pod palicom jednog čovjeka - premijera Plenkovića. Stoga i može biti pronevjere i pogodovanja plina u milijardama i milijunima eura koje će narod morati vraćati. Tko to ne vidi, neka se zabrine nad svojom inteligencijom. Neka se oporba ujedini, da porazi ove kradoljube i mrzitelje svega hrvatskog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare