To je to što me zanima!

Građani Dugog Sela prosvjeduju nakon pogibije curice u nesreći: 'Želimo bolju signalizaciju!'

Zbog strašne prometne nesreće u kojoj je poginula osmogodišnja djevojčica nakon što je na nju naletio kamion u srijedu je organiziran prosvjed U Dugom Selu
Vidi originalni članak

Zbog strašne prometne nesreće u kojoj je poginula osmogodišnja djevojčica nakon što je na nju naletio kamion u srijedu je organiziran prosvjed U Dugom Selu, piše Nova TV.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Osim vraćanja busa, tražimo poboljšanje kompletne prometne i pješačke infrastrukture – signalizaciju, zebre, kamere i bolje osvjetljenje. Tražimo i puno veći angažman policije u zajednici da bi se poštovali prometni propisi rekla je Antonija Petručušić, jedna od organizatoricom prosvjeda.

Gradonačelnik Nenad Panian je tijekom prosvjeda trebao biti na sjednici, ali je ona odgođena.

- Mislim da niti jednom roditelju nije svejedno i svi smo ostali u nekakvom šoku. Svatko od nas si je pomislio da je i naše dijete moglo biti u toj situaciji. Hoće li prosvjed uroditi plodom ne ovisi o nama. Bitno je da se nešto pokrene. Preko radnog dana su oko nas otvorena gradilišta s hrpom teške mehanizacije, popodne cestom idu i motori i automobili koji divljaju. Opasnost postoji svakodnevno - rekao je Igor Pondeljak, otac petero djece.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • TVP 29.05.2024.

    Kada se u današnje vrijeme ljudi moraju boriti za ovakve više nego civilizirane i normalne stvari onda je jasno kako sve ovdje funkcionira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare