To je to što me zanima!

Globalna posvuduša i đak Soroša: Za koga to Viktor Orban lobira po Rusiji, Kini, SAD-u?

Otkad je Mađarska preuzela EU, Orban putuje svijetom od Kine do Amerike. U maniri svjetskog mirotvorca pregovara sa svima - od Putina do Trumpa
Vidi originalni članak

U vrijeme kad NATO i Europska unija pozivaju ostatak svijeta na dizanje zida prema Rusiji, premijer Mađarske, Viktor Orban, zemlje koja predsjeda Unijom, odlazi na noge Putinu, u Moskvu. Prije točno devet godina tadašnji šef Komisije, Jean Claude Juncker, ugledavši Orbana rekao je latvijskoj premijerki: "Evo, dolazi diktator". Kad im je Orban prišao, Juncker je kazao: "Diktatoru", potom mu je pružio ruku pa ga pljesnuo po licu. Jedni su to protumačili kao šamar, a drugi kao prijateljsko tapšanje.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 36

  • be yourself 13.07.2024.

    Đak Soroša koji je Sorošu zabranio djelovanje u Mađarskog je borac cijele EU da ne propadne ekonomski. Ako neki nisu primjetili, Njemačka igrajući američku igru rapidno propada a tako i cijela EU koja je ovisna o Njemačkoj. Pogledajte npr. kretanje BDP-a Austrije od 2022. kad je krenula Ukrajina pa će vam sve biti jasno. Isto je u Njemačkoj i ostalim zemljama koje su bile ekonomski nositelji aktivnosti u EU. Uglavnom, -1.7% pada BDP-a Austrija ima u zadnjem kvartalu 2023 a u predzanjem kvartalu 2023. je bio pad -2.0, a u 2. kvartalu 2023. -1.6% BDP-a.

  • dahvaul 13.07.2024.

    Orban za razliku ima muda a ne ovi mekušci koji samo Ameriku slušaju kaj ima za reći.

  • 12.07.2024.

    Đaci su vam u Srbiji. U hrvatskoj je izraz učenik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare