To je to što me zanima!

Ginekolog koji je nepravomoćno osuđen za silovanje pacijentice u KBC-u Osijek dobio je otkaz!

Odluka o otkazivanju ugovora o radu donesena je danas, priopćili su iz KBC-a Osijek
Vidi originalni članak

Ginekolog Zlatko Topolovec, koji je u veljači nepravomoćno osuđen za silovanje pacijentice u KBC-u Osijek, dobio je otkaz. Odluka o otkazivanju ugovora o radu donijeli su danas, priopćili su iz osječkog KBC-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

TVRDI BEROŠ Ginekolog koji je nepravomoćno osuđen za silovanje pacijentice više ne radi. Uzeo je bolovanje

- KBC Osijek zatražio je dostavu nepravomoćne presude Županijskog suda u Osijeku od 8. veljače 2024. godine te je Županijski sud istu dostavio 11. rujna, na temelju koje je pokrenut disciplinski postupak protiv liječnika.

Nadalje, KBC Osijek je putem elektroničke pošte zaprimio upit novinarke o navodno novom neprimjerenom ponašanju liječnika tijekom pregleda te je također pokrenut disciplinski postupak. Nakon pokrenutih disciplinskih postupaka te uvažavajući okolnosti i činjenice, donesena je gore navedena odluka, navode iz Ravnateljstva KBC-a Osijek.

NEPRAVOMOĆNO OSUĐEN ZA SILOVANJE Još jedna žrtva ginekologa istupila u javnost: Beroš poslao hitnu inspekciju u KBC Osijek

Ginekolog je prošlog tjedna otvorio bolovanje. Podsjetimo, unatoč nepravomoćnoj presudi za silovanje Topolovec je ostao raditi u osječkom KBC-u. Izazvalo je to oštru reakciju javnosti, brojnih udruga te Ministarstva zdravstva koje je u osječki KBC uputilo hitnu zdravstvenu inspekciju.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • JDL 18.09.2024.

    Neprimjereno je da se sad po medijima već zna ime navodnog krivca jer dok god nad sudom postoji sud i proces nije okončan,tj.postoji mogućnost žalbe, svako iznošenje predmeta i blaćenje sudionika u procesu je kleveta. Sudionici u procesu su ravnopravni i naravno da se sud treba propitivati o psihičkom zdravlju navodne žrtve kako bi se utvrdilo nije li ona zapravo napadač, pa su onda mnoge žene (a to možete biti vi, vaše majke, sestre, kćeri, prijateljice) potencijalne žrtve nečijih deluzija. Jer ako se zbog nečijih deluzija izgubi vrhunski stručnjak za operacije genitalnih tumora, nevin, onda niti jedna žena nije na dobitku i svi gubimo. Da, spominjem deluzije baš na temelju izjava po medijima da je "silovatelj" stajao s lijeve strane kreveta kad je navodno penetrirao. Svakom laiku je jasno da je iz tog položaja moguće penetrirati sondom a ne spolovilom. Sve upućuje na to da ste emotivno nestrpljivo i preuranjeno istrčali s predrasudama i manipulacijama protiv profesora dr.,sc.izvrsnog stručnjaka za operacije ginekoloških tumora, pročelnika Zavoda za ginekološku onkologiju s intenzivnim liječenjem i profesora na fakultetu. Zbog svih onih brojnih žena s karcinomima kojima je spasio život i svih onih generacija kojima je služio znanjem i svojim dugogodišnjim iskustvom, zaslužuje barem pošteno suđenje. I da, što se tiče feminističke udruge - malo više mudrosti i znanja o demokraciji i njenim vrijednostima ne bi vam, drage žene, škodilo!

  • Gogy5 16.09.2024.

    Dobio otkaz a na bolovanju!Zapamtite da će to tužiti i da će dobiti odštetu a to mu je sredio isti takav lik.Koji isto radi u sustavu🤦‍♂️

  • Of 16.09.2024.

    Želim mu detaljan pregled, unutar zatvorskih zidina od strane stručnjaka s gumenom rukavicom

Komentiraj...
Vidi sve komentare