To je to što me zanima!

FOTO Šokantan prizor na Braču, pogledajte što turisti nose u kutijama! Sad ih traži i policija

Dojavljeno je kako u uvali Trstena muškarac i žena nose periske. Obišli smo područje, ali ih nismo pronašli. Provodi se krim istraživanje i izvidi su u tijeku, kažu u policiji. Periske su zaštićena vrsta
Vidi originalni članak

Četvrtak popodne dvoje turista, nadam se bezazlenih, izašlo je s plaže s dvije kutije u kojima su imali pet komada periski. Živih! Odmah sam ih upozorio, slikao i zvao policiju, no naravno da su dali petama vjetar, pobjegli su kada sam ih uhvatio na djelu.

Ispričao je to jedan Postiranin za Slobodnu Dalmaciju o kaznenom djelu kojeg je pokušao spriječiti u četvrtak na otoku Braču. Dodao je kako ih je vidio da se koriste automobilom slavonsko-brodskih tablica te se nada da će policija uloviti i kazniti. 

Iz PU splitsko-dalmatinske potvrdili su kako je Policijska postaja Brač imala dojavu o incidentu.

- Dojavljeno je kako u uvali Trstena muškarac i žena nose periske. Obišli smo područje, ali ih nismo pronašli. Provodi se krim istraživanje i izvidi su u tijeku - rekli su nam iz policije. 

 

Idi na 24sata

Komentari 150

  • snakefinger 07.08.2024.

    Ne pretjerujmo. To su ljušture mrtvih periski. Kako će stranci znati da ih ne smiju uzeti ?Kao klinci smo ih ronili kako smo htjeli. U jednom periodu su nestale, sad se opet vraćaju. Ekosustav, ne moze se tu puno utjecati.

  • MysterMario 20.07.2024.

    E žene kad stignem na more poklat ću vas ako me krivo pogledate

  • 20.07.2024.

    Došli unuci i praunuci oficira Jna u Dalmaciju iz KRUSEVCAi NIŠA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare