To je to što me zanima!

Galerija snimki i fotografija: Ovako je gorjelo na Jakuševcu! Vatru je gasilo 19 vatrogasaca

Oko 03:23 požar je lokaliziran, a na mjestu intervencije je ostavljeno jedno vatrogasno vozilo za čuvanje požarišta
Vidi originalni članak

Na zagrebačkom odlagalištu otpada Jakuševec u četvrtak oko 2 sata ujutro izbio je veliki požar glomaznog otpada na prostoru Servisno operativnog centra u Tišinskoj ulici.

POGLEDAJTE VIDEO: Požar na Jakuševcu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz JVP Grada Zagreba potvrdili su nam da je požar ugašen.

- U 02:10 primili smo poziv vatrogasno čuvarske službe o o požaru na platou pored odlagališta Jakuševac. Sukladno standardnom operativnom postupku na teren je poslano 5 vatrogasnih vozila. Dolaskom na mjesto intervencije utvrđeno je da gori glomazni otpad te se pristupilo gašenju i raskapanju požarišta pri čemu je korišten i lokalni radni stroj - reli su vatrogasci.

POGLEDAJTE SNIMKU VIDEO U noći gorio Jakuševec! 'Čulo se kao da su meci pucali!'

Oko 03:23 sati požar su lokalizirali, a na mjestu intervencije ostalo je jedno vatrogasno vozilo koje je čuvalo požarište. Šteta još nije utvrđena, a odnosit će se na lakše oštećenje objekta. 

Iz Holdinga su priopćili kako se radilo o požaru manje količine neopasnog glomaznog otpada prikupljenog putem javne usluge.

- Dežurni vatrogasac radnik vatrogasno-čuvarske službe Zagrebačkog holdinga odmah po izbijanju uočio je požar, nazvao vatrogasnu postrojbu i započeo s gašenjem. Policija je na licu mjesta i vrši očevid  - napisali su.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dodaju kako je voditelj podružnice Čistoća obišao centar rano jutros i uvjerio se da nema ozlijeđenih niti značajnijih oštećenja.

- Mjerna postaja za kvalitetu zraka na Jakuševcu pokazuje da nema ugroze po zdravlje ljudi. Upućena je dodatno i mobilna mjerna stanica Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar, čije rezultate mjerenja očekujemo u jutarnjim satima - dodaju.

CIJELU GALERIJU POGLEDAJTE OVDJE:

Idi na 24sata

Komentari 33

  • gula2024 27.06.2024.

    Jel bio gasiti Tomo Šević?

  • remen24 27.06.2024.

    Zagreb je siguran grad 😂

  • 27.06.2024.

    Trash mafia...

Komentiraj...
Vidi sve komentare