To je to što me zanima!

Frontalni sudar kod Čakovca, troje ljudi prevezli u bolnicu

Vozač automobila je ostao prikliješten u vozilu te su ga izvadili vatrogasci. Ozlijeđena su oba vozača i 58-godišnja putnica iz automobila, te su vozilima Hitne pomoći prevezeni u čakovečku bolnicu
Vidi originalni članak

U subotu, oko 12.45 sati na cesti između Gornjeg Hrašćana i Nedelišća, dogodila se prometna nesreća kombi vozila i osobnog automobila. 45-godišnji vozač kombija čakovečkih registracija vozio se neprilagođenom brzinom vremenskim uvjetima, zavoju i stanju kolnika koji je bio mokar od kiše, te je vozilom sišao najprije van kolnika pa se potom vratio na kolnik i prešao na prometnu traku kojom je iz suprotnog smjera autom vozio 51-godišnji vozač.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 Vozila su se sudara i sišla van kolnika niz cestovnu kosinu.

 Vozač automobila je ostao prikliješten u vozilu te su ga izvadili vatrogasci. Ozlijeđena su oba vozača i 58-godišnja putnica iz automobila, te su vozilima Hitne pomoći prevezeni u čakovečku bolnicu. Kod 45-godišnjeg vozača liječnici su utvrdili lake tjelesne ozljede, a kod drugih ozlijeđenih, liječnici će ozljede naknadno okvalificirati. U kombi vozilu bio je i 33-godišnjak koji nije ozlijeđen. Svi su s područja općine Nedelišće.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • zvonkod 17.11.2019.

    Oba vozača iz toyote i putnik ????

  • krao_sam_1 16.11.2019.

    Mi crni volimo bmw mercedes ful koza klima.

  • jašem konjića 16.11.2019.

    Mladici iz okolice koji se bave nocnim poslovima i vocnom industrijom???

Komentiraj...
Vidi sve komentare