To je to što me zanima!

FOTO Zaštitari na hodniku dok u DP-u traju izbori za novog šefa

Igor Peternel je u četvrtak komentirao promjenu zaštitarske firme i rekao da je "ekipa Ivana Penave shvatila da je izgubila pa im preostaju nedemokratski postupci"
Vidi originalni članak

Domovinski pokret od 11 sati bira novo vodstvo i 103 delegata će odlučiti hoće li stranku i dalje voditi Ivan Penava ili će je preuzeti Mario Radić.

A dok u stranci traju izbori na hodniku red čuvaju zaštitari, mrkog pogleda i potpuno u crnom.

PRATITE UŽIVO Penava uživo: Izašli su jer su osjetili kako će izgubiti izbore. Većina u parlamentu je sigurna

A upravo oko zaštitarskih firmi je bilo i velikih prijepora proteklih dana.

Igor Peternel je rekao u četvrtak da je za izborni sabor ukinuta suradnja sa zaštitarskom tvrtkom te da je postavljena druga i rekao da je ekipa Ivana Penave shvatila da je izgubila pa im preostaju nedemokratski postupci.

- Došlo je do iznenadne promjene u samoj organizaciji, ukinuta je suradnja s jednom zaštitarskom tvrtkom a za ovaj sabor je angažirana druga zaštitarska tvrtka, što očigledno znači da je Penavina ekipa shvatila da su po brojevima potpore ove izbore izgubili i da sada preostaju jedino nedemokratski postupci, primjena sile, zveckanje nekakvim prijetnjama i uspostavljanje discipline na način da se te izbore u svakom slučaju kompromitira - upozorio je Peternel na izvanrednoj konferenciji za novinare na Trgu sv. Marka. 

Peternel je rekao da im u DP-u "prijeti dobro poznati scenarij iz 2000.-te HDZ-ovog sabora gdje su zapravo presudili zaštitari oko onih glasovitih kutija". 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • kokoš anel 31.08.2024.

    uff, ovaj desni je sav nabrijan... Shvatio zadatak , nema kaj...

  • Strašnomlat 31.08.2024.

    jel lijevi onaj "inspektor" iz KT2 sto je bjezao policiji?

  • dorat 31.08.2024.

    Koja ekipa smutljivaca , kao iz alan forda - samo ko je No1 🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare