To je to što me zanima!

FOTO Uznemirujuće! Žalio se na jake bolove u trbuhu, a šokirani doktori mu izvukli 60 predmeta

Budući da je jeo oštre predmete, u trbuhu je imao teške rane, rekao je doktor Kalra koji ga je operirao. Singh je bio podvrgnut trosatnoj operaciji. Iako je sam postupak bio uspješan, liječnici su zabrinuti
Vidi originalni članak

Indijac (35) koji već dvije godine pati od bolova u trbuhu šokirao je liječnike kada su otkrili da je pacijent gutao kućne predmete, od gumba pa sve do slušalica, piše New York post

TRAŽI 50.000 DOLARA Bizarno! Tuži zabavni park jer su joj na toboganu gaćice ušle u stražnjicu. Morala je u bolnicu

- Prilikom rendgenske snimke pronašli smo medaljone, lančiće, matice, vijke, slušalice i mnoge druge predmete unutar želuca - rekao je Ajmer Singh Kalra, direktor bolnice Moga Medicity u Mogi, gradu u indijskoj državi Punjab.

Pacijent Kuldeep Singh otišao je u bolnicu zabrinut zbog trbušnih problema, kao i zbog visoke temperature.

Liječnici su pregledali problematično područje, nakon čega su došli do alarmantnog otkrića - Singh je pojeo otprilike 60 komada nakita, uključujući medaljone, lančiće, matice, vijke, slušalice i sigurnosne igle, magnete, gumbe za košulje i patentne zatvarače. 

Doktori su mu dijagnosticirali mentalno oboljenje zbog kojeg 'kompulzivno guta predmete koji nisu hrana', javili su iz klinike. Kako navode, bolest je najčešća kod male djece, trudnica i ljudi s psihijatrijskim poremećajima, uključujući poremećaj iz autističnog spektra, intelektualne teškoće ili shizofreniju.

Prema Jam Pressu, obitelj pacijenta nije znala za njegov problem.

- Budući da je jeo oštre predmete, u trbuhu je imao teške rane - rekao je doktor Kalra koji ga je operirao. Singh je bio podvrgnut trosatnoj operaciji. Iako je sam postupak bio uspješan, liječnici su zabrinuti. 

- Još uvijek je na respiratoru i kritično je - javili su doktori. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • abava 30.09.2023.

    Sad me strah za Baneta i Zeku

  • 29.09.2023.

    Nije uznemirujuće, ako preskočiš takve tekstove....

  • pilamdrva 29.09.2023.

    indijac koji se zove singh , hm?

Komentiraj...
Vidi sve komentare