To je to što me zanima!

FOTO Ubojica Ivan Bulj izašao je iz zatvora nakon 22 godine

Točan način, mjesto i vrijeme smrti srednjoškolke Anđele Bešlić do danas su misterij i nikad nisu u potpunosti razjašnjeni, a ubojica je nakon 22 godine iza rešetaka na slobodi
Vidi originalni članak

Ivan Bulj (61) iz Sinja, ubojica 16-godišnje Anđele Bešlić, danas izlazi na slobodu. Pravomoćno je osuđen na 22 godine zatvora, a u Kaznionici u Turopolju služio je zadnji dio kazne. Radi se o kaznionici poluotvorenog tipa u koju je premješten u siječnju prošle godine iz kaznionice zatvorenog tipa u Glini.

Zašto je i na koji način ubijena? Je li u tome sudjelovao još netko, pitanje je koje - bez obzira na pravomoćnu presudu ubojici Ivanu Bulju - više od dva desetljeća muči obitelj djevojke iz Suhača kraj Sinja. Točan način, mjesto i vrijeme smrti srednjoškolke do danas su misterij i nikad nisu u potpunosti razjašnjeni jer se Ivan Bulj branio da je kobne večeri, vraćajući se automobilom kući, nehotice naletio na Anđelu Bešlić i usmrtio je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Anđela je, međutim, pronađena gola, bez odjeće i prekrivena grmljem. Prije smrti je silovana. Tijelo je u nepristupačnom kamenjaru pronašao prolaznik koji je šetao psa. Na suđenju je presudan detalj za osudu bio njegov nevjerodostojan alibi da je kobne večeri bio sa suprugom u posjeti prijateljima. Ona je posvjedočila drukčije - da je Ivan bio vani, a ona kući s djecom i Bulj je osuđen na 22 godine zatvora. Bulju je Vrhovni sud smanjio kaznu zatvora sa 27 na 22 godine, a slučaj je bio pun policijskih propusta.

Ivan Bulj bio je inače direktor Radio Sinja, član sinjskog HKDU-a i nekoć zadužen za promidžbu Alke, a policiji se predao u alkoholiziranom stanju nakon što je saznao da mu je Anđelin otac na tragu, a očevici su ga opisivali "kao bijesnog psa kojemu je i pjena išla na usta".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 66

  • rodjosan 10.04.2024.

    Vidi.mu se u ocima da je hladnokrvni ubojica i da ce ponoviti isto s vremenom

  • Nemay Straha 10.04.2024.

    Potvrđena optužnica protiv Maje Šupe: "Primila mito od Blaža Petrovića" Kakvi ljudi žive među nama. Baš teško ovo čitati.

  • 𝗙𝗿𝗮 𝗣𝗲𝘁𝗮𝗿 10.04.2024.

    Uz malo srece stici ce ga iskonska pravda, ne ova ljudska. A svi znamo da je bio u zna se gdje, ne bi niti 22 dana u zatvoru, kamoli 22 godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare