To je to što me zanima!

FOTO Rasinju pogodila poplava, iz podruma izvukli mrtvu ženu: 'Probali smo ju oživljavati...'

Tragedija se dogodila dok se stanovnici Rasinje bore s jakom poplavom koja je zahvatila mjesto, a je li ovaj smrtni slučaj povezan s poplavama za sada se ne zna
Vidi originalni članak

Mrtva žena pronađena je u podrumu kuće večeras u Rasinji, kod Koprivnice. Tijelo su pronašli članovi obitelji, liječnici su je pokušali oživjeti, ali bezuspješno, piše ePodravina.

POGLEDAJTE VIDEO

Susjedi su priskočili u pomoć kad ih je čovjek zvao da mu pomognu.

AKTIVIRALA SE KLIZIŠTA VIDEO Obilne kiše izazvale su odrone u JAR-u: Sedam ljudi je poginulo, uništene brojne kuće

– Dok smo mi došli, već je preminula. Probali smo ju oživljavati, davati joj umjetno disanje, no nije više bilo spasa. Suprug ju je dugo zvao, a ona se nije javljala. Kad je shvatio da je u podrumu, ona je već bila mrtva – kazali su susjedi te dodali da ne pamte ovakvu tragediju.

Tragedija se dogodila dok se stanovnici Rasinje bore s jakom poplavom koja je zahvatila mjesto.

Iz PU koprivničko-križevačke potvrdili su da je u Rasinji preminula žena, ali ističu da je očevid u tijeku i da će detalji događaja, odnosno je li utapanje uzrok smrti, biti poznati po završetku očevida.

O dramatičnosti situacije govori i činjenica da su mrtvozornicu hitne službe do mjesta očevida prevozili bagerom.

- Poštovani mještani, molimo vas za strpljenje, ne pamtimo ovakvu situaciju, sve raspoložive snage su na terenu, odrađujemo sve po mogućnostima- napisali su iz DVD-a Rasinja tijekom večeri.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Ocean13 03.06.2024.

    Materijalne štete su nadoknadive, ali ljudski životi, nažalost, nisu. Žao mi je žene, bez obzira na uzrok smrti. Vrijeme je postalo totalno nepredvidivo, poplave u većem dijelu Europe. U Zagrebu je na Cvijetnicu bio snijeg, a već na Uskrs 31. ožujka +30.

  • Roki00 03.06.2024.

    strasno... Drz te se Podravci!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare