To je to što me zanima!

FOTO Putin održao sastanak s čelnicima sigurnosnih službi u Rusiji: Stigao i ministar Šojgu

Na sastanku je i ruski ministar obrane Sergej Šojgu čiju je smjenu zahtijevao šef Wagnera Jevgenij Prigožin prije nego je krenuo na Moskvu
Vidi originalni članak

Ruski predsjednik Vladimir Putin održao je sastanak s čelnicima ruskih sigurnosnih službi, pišu ruski mediji. Kremlj je objavio i fotografije sa sastanka.

OBRATIO SE JAVNOSTI VIDEO Putin: 'Organizatori pobune će biti privedeni pravdi'

Na sastanku je i ruski ministar obrane Sergej Šojgu čiju je smjenu zahtijevao šef Wagnera Jevgenij Prigožin prije nego je krenuo u marš na Moskvu.

Naime, Šojgu se u ponedjeljak prvi put pojavio u javnosti nakon  pobune plaćeničke organizacije Wagner. Posjetio je ruske vojsnike u Ukrajini, a sada je stigao i na sastanak.

Podsjetimo, ruski predsjednik Vladimir Putin u večerašnjem obraćanju javnosti rekao je da su djelovanje ruskih službi, razum većine pripadnika Wagnera, ali i "domoljubni duh ruskih građana" bili presudni u suzbijanju pobune. Wagnerovcima je ponudio nekoliko opcija - pridruživanje ruskoj vojsci, odlazak svojim obiteljima ili odlazak u Bjelorusiju. Zahvalio se borcima i zapovjednicima plaćeničke skupine Wagner koji su odstupili kako bi se izbjeglo krvoproliće ali i obećao kazniti odgovorne za pobunu. Obraćajući se naciji po prvi put otkako je kratkotrajna pobuna plaćenika završila tijekom vikenda, Putin je obećao da će odgovorni za oružanu pobunu koja je njegovu zemlju bacila u kaos biti "izvedeni pred lice pravde".

Idi na 24sata

Komentari 50

  • kapunjohan 27.06.2023.

    Cilj ove predstave se jos skriva, Lukasenko može biti zadnji as Putina ako Ukraina zaporne odlučujucu ofenzivu

  • 27.06.2023.

    Klub ljubitelja votke zasjeda. Pssssst!

  • Kofke 27.06.2023.

    Diktator se izvukao iz mišje rupe u koju se zakopao od straha od svog naroda a iz Ukrajine stižu lijepe vijesti Azovsko more već se vidi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare