To je to što me zanima!

FOTO Pogledajte kako je snijeg zatrpao A1 kod tunela Sv. Rok

Snijeg je zatrpao autocestu A1 kod tunela Sv. Rok. Civilna zaštita je izvijestila kako su otvorili prihvatni centar za sve putnike koji su zapeli na cestama između Dalmacije i unutrašnjosti
Vidi originalni članak

Hrvatski autoklub (HAK) i Ravnateljstvo civilne zaštite upozorili su sve vozače kako nema slobodnog pravca za sve skupine vozila iz smjera Dalmacije prema unutrašnjosti i obrnuto. 

- Zbog većeg broja vozila koja su već isključena iz prometa na odmorištima i parking mjestima savjetujemo da se ne kreće na put na navedenoj relaciji. U tijeku je zimsko održavanje cesta pa su česti zastoji iza vozila zimske službe koja se kreću sporije. Korisnike molimo za strpljenje! Zimski su uvjeti na većini cesta u Lici i Gorskom kotaru. Prometna policija će povremeno isključivati vozila na pojedinim čvorovima na autocesti A1, ovisno o priljevu vozila - navodi HAK. 

KAOS NA CESTAMA UŽIVO Otvoren prihvatni centar u Kninu; Od Gračaca prema Gospiću otvoren dio do Sv. Roka

Civilna zaštita je obavijestila i kako je otvoren prihvatni centar u Gračacu, za sve one koji su svojim vozilima zapeli na toj relaciji. 

Na kamerama HAK-a vide i razmjeri snježnog pokrivača koji je zatrpao autocestu A1, a posebno kaotični su prizori s kamera kod tunela Sveti Rok. 

VIDEO: 'NE KREĆITE NA PUT!' Sve ceste iz i prema Dalmaciji su zatvorene zbog zimskih uvjeta: 'Zapeli smo u snijegu satima!'

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ivan veš 27.02.2023.

    Podjelit otkaze svima po redu prvo direktoru u Zagrebu i svim zamjenicima pa sve do vozača. A poslje i Ministru

  • Zgubider 26.02.2023.

    Iako smo u Veljači i iako je već cijeli tjedan najavljivan ovaj snijeg, zimske službe su nespremne. Ovo je tipična balkanska aljkavost. U jednoj pravoj državi odgovorni bi ekspresno završili na zavodu za zapošljavanje! U Hrvatskoj ne jer su Hrvatske autoceste produžena ruka HDZa za uhljebljivanje

  • poŠČenjak 26.02.2023.

    Kod nas je zimska služba uvijek "spremna"i time se hvale a svaki put oni zakasne sa svim! Ne mislim samo na autocesti( di nikako nebi smjeli zakasniti) užas nam je organizacija, danas gledam ŽC poslali samo jednog čovjeka da čisti stabla koja su pala na cestu, krenuo čistiti jedno prijavljeno stablo a do tamo ga dočekalo barem njih još 10! Kaj on može sam? Ništa! 

Komentiraj...
Vidi sve komentare