To je to što me zanima!

FOTO Pevex je otvorio novo centralno skladište: 'Pred nama je velika ekspanzija'

Pevex je otvorio Centralno skladište vrijedno gotovo 13,5 mil. eura s pripadajućim manipulativnim površinama, prometnicama i hortikulturnim sadržajima
Vidi originalni članak

Pevex je jučer u Zagrebu na Jankomiru imao otvorenje centralnog skladišta, odnosno suvremenog logističkog distributivnog centra, vrijednog gotovo 13,5 milijuna eura. Prostire se na više od 15.000 četvornih metara.

- Već za mjesec dana otvaramo naš novi 30. objekat u Poreču, 31. će biti gotov u prosincu u Zaboku, trenutno zidamo i Gospić, a nakon toga idu Đakovo, Dugopolje i još nekoliko lokacija. Vidimo da je pred nama velika ekspanzija. Danas mi je posebno drago što je ovdje došlo toliko poslovnih partnera i dobavljača, a zna se da mi nabavljamo robu iz cijelog svijeta, a upravo taj distributivni kanal bitan je za sve hrvatske proizvođače - rekao je predsjednik uprave Pevexa Krešimir Bubalo. Brojne je uzvanike, zajedno s članom Uprave Ivanom Jukićem te većinskim suvlasnicima Pavlom Vujnovcem i Mariom Radićem, proveo duž cijelog skladišta. 

Zbog dobrog prometnog položaja, blizine zagrebačke obilaznice i pristupa autocesti, zapadni dio Zagreba se pokazao kao idealna pozicija budućeg Pevexovog Logističko distributivnog centra, kažu u tvrtci. Izvođač radova je Projektgradnja plus iz Slavonskog Broda.

Centralno skladište opremljeno je solarnim panelima za proizvodnju električne energije čime se, kažu, potvrđuje smjer kompanije, a to je razvoj i primjena ekoloških rješenja usmjerenih na očuvanje okoliša i održivog poslovanja te uštede energije.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • domba18 02.10.2024.

    Sve u Zagreb ostali neka sele tko zna gdje sve .

  • doctor antun 02.10.2024.

    ja to i dalje zovem Pevec.

  • moj sin Mirko 02.10.2024.

    Samo se po Zagrebu otvara... Otiđi do Siska, Petrinje Gline cca 50km tuga i žalost.. Ne daj Bože da ste otvorili slučajno nešto na tom području i zaposlili ljude

Komentiraj...
Vidi sve komentare