To je to što me zanima!

FOTO Ovo je mladić kojeg terete da je ubio majku u Međimurju!

'Protiv 20-godišnjeg osumnjičenika zbog počinjenja kaznenih djela teškog ubojstva i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, podnijeta je kaznena prijava'
Vidi originalni članak

Pognute glave 20-godišnji mladić hodao je prema Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu, dok su ga držali policajka i policajac. Terete ga da je ubio majku hicem iz ilegalne automatske puške u Piškorovcu. Nesretna žena preminula je na putu do bolnice.

- Sumnja se ispalio jedan hitac koji je pogodio njegovu majku u predjelu prsišta. Ozlijeđena 50-godišnjakinja, nakon što je prevezena u čakovečku bolnicu, preminula je uslijed zadobivenih ozljeda. Na mjestu događaja pronađena je automatska puška, koja je očevidom izuzeta - objavila je policija.

Iako su susjedi i prijatelji pričali da ne vjeruju kako je mladić namjerno ubio majku, a kuma ubijene žene rekla je za Jutarnji da se vjerojatno zezao s puškom koju je čistio i koja je slučajno opalila, policija je mladića prijavila za teško ubojstvo.

- Protiv 20-godišnjeg osumnjičenika zbog počinjenja kaznenih djela teškog ubojstva i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu - objavili su.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • tupadjija 25.09.2024.

    domaci brazilac

  • Igor 051 25.09.2024.

    Glavno da Bane nije kriv,

  • dannyef78 25.09.2024.

    a čemu mu ta prava puška?otkud mu to i što mu treba?i zašto je čistio pred mamom??jel je normalan...?ako je sam,neka čisti...ili neka ode u Bejrutu ili Gaze pucat tam...ne treba mu u Hr puška...jbg koja slušajnost pucao na mamu...vjerujem da je iz nehata,ali nema logike pred mamom čistit pušku 🤷🤷

Komentiraj...
Vidi sve komentare