To je to što me zanima!

FOTO Kilometarske kolone kod Zagreba, prometne nesreće stvaraju nove gužve na cestama

HAK je objavio kako se zbog prometne nesreće na autocesti A1 vozi se u koloni u pokretu uz povremene zastoje između čvorova Lučko i Donja Zdenčina u smjeru mora
Vidi originalni članak

Hrvatske autoceste upozorile su vozače da se danas poslijepodne očekuju veće gužve zbog praznika koji je u četvrtak i produženog vikenda. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nesreća na autocesti

HAK je objavio iza 17 sati kako se nakon prometne nesreće na autocesti A1 vozi se u koloni u pokretu uz povremene zastoje između čvorova Lučko i Donja Zdenčina u smjeru mora.

Do čvora Lučko kolone su i na zagrebačkoj obilaznici - 3 kilometara iz smjera Buzina i 1 kilometar iz smjera Zagreba.

VOZAČI, OPREZ! VIDEO Kaos na prometnicama: Više sudara, zapaljeni auto... Ogromne kolone prema moru

Zbog pojačanog prometa u koloni se vozi i na DC1 kod Klinča Sela, Rakovog Potoka i Gornjeg Stupnika.

U tunelu Ledenik na A1 u smjeru Zagreba vozilo je u kvaru zbog čega se vozi jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine 60 km/h.

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC209 u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Čakovcu. Vozi se obilazno preko lokalnih cesta.

Zbog radova vozi se jednim trakom, naizmjence, usporeno u koloni u oba smjera na DC8 u Stobreč.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • bečar-bečar 21.06.2023.

    a ja sam mislio da : BMW,mercedes,tesla imaju ugrađenu prednost prolaza?!?!?!? možda negdje-ali u HR ima mnogo kupljenih vozački pa to ne funkcionira.izvinitena komentaru,nadam se da nepalci ljepo voze....😉

  • MarkoDDR35$ 21.06.2023.

    najbolje je ići vikendom po noći za Hrvatsku..isto kad se vraćam nazad samo noć i pićue..manje prometa..manje kamiona što je najbitnije..i no stres. djeca spavaju i milina..i bez ikakve žurbe..kad se stigne stigne

  • IO 21.06.2023.

    Svako malo nesreca, ili radovi na autocesti i onda jos extra platis da stojis u koloni i krepavas. Moras biti teski moron da ides autocestom na more.

Komentiraj...
Vidi sve komentare