To je to što me zanima!

FOTO Kilometarska kolona na autocesti: Gužva na Lučkom, zastoj na A2, radovi na A3...

Iz Hrvatskog autokluba navode da su zastoji povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi te gradskim prometnicama i obilaznicama
Vidi originalni članak

Nakon vikenda kojeg je obilježio kaos na autocestama, i u ponedjeljak se stvaraju gužve, zastoji i kilometarska kolona. Sustav na naplatnim kućicama 'Zagreb-Demerje' pao je zbog nestanka struje u nedjelju ujutro, a nervozni vozači sami su dizali rampe i prolazili. Ipak, sve je vraćeno u funkciju u 13 sati, javio je HAC.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz Hrvatskog autokluba navode da su zastoji povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi te gradskim prometnicama i obilaznicama. Kako je vidljivo na kamerama HAK-a, na Lučkom se također stvaraju gužve i veća kolona. 

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj zastoj je pred čvorom Zagreb zapad iz smjera Zaprešića, a kolona je duga oko 3 kilometra. 

Na A3 Bregana-Lipovac na zagrebačkoj obilaznici zastoji su u zoni radova između čvorova Zagreb zapad i Lučko u oba smjera, a pojačan je i promet između čvorova Zagreb istok i Kosnica u smjeru Bregane.

Hrvatski autoklub vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Jopazg 02.09.2024.

    Idemo delat!

  • 02.09.2024.

    lopuze jedne vozaci da prilagode voznju tj uspore,pa jel placamo punu autocestu,placamo,necu da vidim radove na cesti i 1 traku ili nemojte naplacivat ,smradovi uhljebnicki!!!!😠😠😠😠

  • Sennior 02.09.2024.

    sad je jeftinije na kraju sezone

Komentiraj...
Vidi sve komentare