To je to što me zanima!

FOTO Kad je Milanović trenirao s Cro Copom... Na pola puta ga zamolio: Mirko, ajmo mi natrag

Rijetki vozači i prolaznici tog ranog jutra sa zanimanjem su se pitali koga to šef socijaldemokrata čeka dok se istezao na Šestinama i pripremao za trčanje prema Kraljičinu zdencu
Vidi originalni članak

Listopad 2007. godine. Zoran Milanović je šef SDP-a i zagrijava se na Šestinama. Odjeven u kratke hlače i dugu majicu, isteže se i priprema. Rijetki vozači i prolaznici tog ranog jutra sa zanimanjem su se pitali koga to šef socijaldemokrata čeka. A on se dogovorio s Mirkom Filipovićem za zajednički trening. Cilj je bio pet kilometara uzbrdice do Kraljičina zdenca. No nakon nešto više od pola puta, Milanović je zamolio Cro Copa da se vrate. Fotografije je snimio fotoreporter PIXSELLA Sanjin Strukić.

Milanović, koji će u listopadu napuniti 58 godina, nedavno se požalio da više nije u formi kao nekoć. 

- Nekad sam mogao trčati na Sljeme, ići biciklom na Biokovo nakon cijele noći kad sam bio premijer. I onda prijeđeš 50. i shvatiš da treba biti razuman i postaviti barijere. Neke stvari više ne možeš, a ne bi ni trebao, a drugo previše se sjedi, puno se pije. I onda moraš gledati hoćeš li izbaciti neke stvari. Nezdravo se živi i to je činjenica - rekao je Milanović nedavno.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • PeroZagreb2023 20.03.2024.

    Činjenice i statistike pokazuju da je Milanović daleko najlošiji i najnesposobniji političar koji nije zaslužio ni čuva svinje a ne da vodi državu koju je jednom vratio 10 god. unazad.

  • Luna777 20.03.2024.

    Koje li ste vijesti podijelili s nama? Pa naravno da godine lete, i što smo mogli prije desetak godina ne možemo istim intenzitetom danas,. Kad im gledam slike, i Milanović i Plenković su se dosta ugojili, jer vode neuredan život, više se sjedi, jede i pije. Morali bi oboje na dijetu, ali to je skoro pa nemoguće  dok su na  funkciji.

  • area 62 20.03.2024.

    Hi, hi, tako je i Kolinda u svom mandatu "trčala" iz grada u grad 🫣💅🏃

Komentiraj...
Vidi sve komentare