To je to što me zanima!

FOTO Jedna od najljepših ulica u Zagrebu zatrpana je smećem: 'Ta hrpa se samo povećava'

To sad tako traje i hrpa se povećava, vjerujem da će do sutra ili prekosutra biti do prvog kata, a ne vidim da netko ima namjeru počet to odvozit, kaže nam jedan od stanara
Vidi originalni članak

Jedna od najljepših ulica u Zagrebu zatrpana je smećem. Stanare Martićeve ulice neugodno je iznenadila hrpa starog namještaja i ostalih stvari nabacana nasuprot parka fra Grge Martića, a kako kažu hrpa se samo širi i raste.

- To stoji tu otprilike pet dana. Stanari iz susjednog haustora su naručili odvoz smeća sa svog tavana i onda su počeli stavljati to tamo na ugao. Međutim, onda su se i iz drugih haustora priključili stanari, ali kako se nije odmah odvezlo ono što su prvi stanari bacili hrpa samo raste. To sad tako traje i hrpa se povećava, vjerujem da će do sutra ili prekosutra biti do prvog kata, a ne vidim da netko ima namjeru počet to odvozit. Travnjak na kojem je sve to nabacano je uništen već, dok se doveze vjerojatno će biti skroz - kaže nam jedan od stanara.

Za Martićevu ulicu Tomaševićeva je vlast predvidjela sadržaje koji bi je pretvorili u zagrebački "street art" prostor, a projekti se financiraju putem granta Bloomberg Asphalt Art inicijative, kako je to ranije objavio zamjenik zagrebačkog gradonačelnika Luka Korlaet. Danas je ovo slika iz Martićeve kakvu nam šalju čitatelji 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Demețra 30.09.2024.

    Ne čitate tekst! U Zagrebu svatko može jednom godiše naručiti odvoz glomaznog otpada, ispuniš prijavnicu i pošalješ, a oni ti daju datum kada će doći. Obično dođu kamionom po noći. Ljudi su dobili datum, izbacili smeće, a Holdingovci se nisu pojavili! A do tada su i drugi počeli bacati.

  • lanai goga 30.09.2024.

    Slika i prilika senfa

  • kitBox 30.09.2024.

    To je bio besplatan namještaj (i stanovi) 1945, malo su i opačari počeli renovirat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare