To je to što me zanima!

FOTO Izvukli džip i tijelo jednog od nestalih mladića kod Stoca. Nastavlja se potraga za drugim

Potraga za nestalim mladićima u Stocu dobila je tragičan kraj. Pronašli su jednog od nestalih mladića i to u rijeci. Izvukli su tijelo, potvrdio je glasnogovornik policije
Vidi originalni članak

Drugi je dan potrage za mladićima u Stocu, Bosni i Hercegovini. 

Policijskoj postaji Stolac prijavljen je nestanak dvojice mladića kojima se izgubio trag nakon što su se džipom odvezli u smjeru Vidova Polja. Jednog od njih su danas pronašli. Njegovo tijelo su izvukli iz rijeke Bregave na ulazu u Stolac.

U NASELJU BRČANSKA MALTA Tragedija u Tuzli: Policajac je upucao ženu u trgovačkom centru pa pobjegao, ulovili ga

Podsjetimo, u noći sa 11. na 12. veljače u 00,45 sati Policijskoj stanici Stolac obratio se R.V. (47) iz Vidova polja i prijavila da je njen sin M.V. (19) bio u jednom lokalu u Stocu sa F.S., te da je nakon ponoći bio nedostupan na mobitel, priopćili su iz policije piše Bljesak.

Kemal Maksumić, dežurni tužitelj Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanskog kantona, potvrdio je da postoje indicije da se na lokalitetu Pitića Brijeg u Stolcu nalazi vozilo marke “Džip Kompas”.

 

Pretpostavlja se da je njihovo vozilo u noći s nedjelje na ponedjeljak završilo u rijeci Bregavi. Tu je danas koncentrirana potraga.

Ronioci jučer nisu mogli zaroniti zbog nabujale rijeke Bregave i teških vremenskih uvjeta, a ta je informacija potvrđena za Novu BH. Zbog toga je potraga u ponedjeljak navečer privremeno obustavljena.

MUŠKARAC UPRAVLJAO STROJEM Tragedija u Slivnici: Žena pala s freze i smrtno stradala

Bregava je nabujala, a zbog vremenskih uvjeta i dalje raste te to otežava potragu.

Na terenu je veći broj pripadnika MUP-a HNK, ISS Mostar, HGSS Čapljina, GSS, Civilne zaštite, te dežurna tužiteljica Tužilaštva HNK.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Brooke02224 13.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

  • 13.02.2024.

    Bravo 24h,,bitno da se Severina ne može komentirat!!!A ovde gdje su poginuli nek rodbina čita dobronamjerne komentare😤

  • Gugenheim 13.02.2024.

    Kod Stoca ? Gdje bi bio Stoc ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare