To je to što me zanima!

VIDEO Hrvat koji živi na Floridi: Dan prije uragana bila je neka zlokobna tišina. Onda je udario

Kod nas koji živimo malo povišeno samo je vjetar napravio malo premetačinu po dvorištu. Uglavnom dobro je, preživjeli smo, rekao je Želimir Mrgan, iz Slavonskog Broda koji trenutno živi u Americi
Vidi originalni članak

Florida je preživjela Debby uragan koji se na nju obrušio u nedjelju, a potom je donio nekoliko kišnih dana. Nitko od Hrvata, a kojih nije malo na tom poluotoku, nije nastradao. Kako su objavili američki mediji, uragan je ubio petero, među njima i dječaka (13).

FANTASTIČNA AKCIJA Isprobaj Oranž, čitaj sve PLUS+ članke za samo 10 centi te uzmi 30 dana Pickbox NOW pretplate

– Dan prije nego je stigla, bio je lijep i sunčan dan, ali bila je zlokobna tišina, a to me uvijek plaši prije nego li stigne uragan. Mada su prognoze bile da će zahvatiti područje Tampe i Clearwater, gdje živimo, ipak je Debby otišla zapadnije i njena je snaga oslabila.

Pogledajte video: Uragan na Floridi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Živi smo'

- Istina u pojedinim, nižim područjima, Clearwatera more je poplavilo nekolicinu kuća, u biti naviše su stradale od podzemnih voda. Bilo je i prometnica pod vodom. Kod nas koji živimo malo povišeno samo je vjetar napravio malo premetačinu po dvorištu. Uglavnom dobro je, preživjeli smo – rekao je Želimir Mrgan, iz Slavonskog Broda koji trenutno živi u Americi.

Isprobaj Oranž za samo 10 centi, čitaj plus članke te uzmi mjesec dana Pickbox NOW pretplate! 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare