To je to što me zanima!

FOTO Dron u Strizivojni sijao djetelinu nad pšenicom: 'Njemu treba sat, a meni dva dana'

Veliki je dron DJI Agras T50 u Strizivojni prvi puta u Hrvatskoj pokazao kako bi u budućnosti mogla izgledati poljoprivreda u našim selima, potpomognuta modernim tehnologijama.
Vidi originalni članak

Ogroman dron brzo je i nisko letio iznad polja lelujave zlatne pšenice u ataru u Strizivojni. Iz spremnika koji je nosio ispuštao je zrnca sjemena leguminozne djeteline. "Šta to radi?" pitao je začuđeno jedan stariji seljak dvojicu mladića, Marka i Antuna koji su stajali pored svoje pšenice i gledali drona. "Sadi leguminozu" odgovorili su mu. "Ma sadi jarca vašeg.." odmahnuo je starac rukom i otišao biciklom nazad u selo. A veliki je dron DJI Agras T50 u Strizivojni prvi puta u Hrvatskoj pokazao kako bi u budućnosti mogla izgledati poljoprivreda u našim selima, potpomognuta modernim tehnologijama.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 9

  • samohodna zazubca 20.06.2024.

    Ne pada daleko jabuka od stabla. Kakav otac takav sin, prevarant.Velika gužva i na ulcama Zagreba od Rimcevih robo taxija . Ne možeš prijeci ulicu...milijuni kupaca nevere koji cekaju na isporuku, zbog kašnjenja odobreno besplatno voženje robotaxijima do isporuke.

  • samohodna zazubca 20.06.2024.

    dajte vi nama Robotaxi

Komentiraj...
Vidi sve komentare