To je to što me zanima!

Tvrtka uhićenog Škorićevog bratića dobila još jedan posao na bukobranima u Osijeku!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zoran Škorić jutros je uhićen zbog namještanju poslova za popratne sadržaje na osječkoj obilaznici, točnije, bukobrane. No, jedan projekt tek je započeo, a treba ga dovršiti do prosinca
Vidi originalni članak

Tvrtka Zorana Škorića, Osijek Koteks, dobila je nedavno još jedan posao na osječkoj obilaznici, opet su zaduženi za izgradnju dodatnih zidova za zaštitu od buke uz južnu obilaznicu grada Osijeka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Osijek-Koteks d.d. je s 10. rujna uveden u posao na ugovoru pod nazivom Izgradnja dodatnih zidova za zaštitu od buke uz južnu obilaznicu grada Osijeka, dionica koridor V.c - čvorište Tenjska. Ugovorni je rok četiri mjeseca, to jest planiran je završetak do 31. prosinca ove godine - kazali su iz Hrvatskih cesta za Glas Slavonije.

NOVA HAPŠENJA Tko su uhićeni u akciji USKOK-a? Jedan je Mamiću vraćao skupi sat kojeg je stavio sucu na ruku DETALJI USKOKOVE AKCIJE Škorić znao da ga prate? Muljali su na bukobranima, a trojac je pao zbog poruka na mobitelu....

Podsjetimo, u subotu rano ujutro policija i djelatnici PNUSKOK-a pokucali su na vrata bivšeg direktora Hrvatskih cesta Josipa Škorića, njegovog bratića Zorana Škorića koji je direktor tvrtke Osijek Koteks i Sande Bajtl, direktorice tvrtke 'Structivo' iz Osijeka. Sumnjiči ih se za koruptivne radnje, kako javlja policija, a 24sata neslužbeno doznaju da je riječ o namještanju poslova za popratne sadržaje na osječkoj obilaznici, točnije, bukobrane.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nedam se 21.09.2024.

    I to nije sve ? Čekam slijedeće

Komentiraj...
Vidi sve komentare